Oamenii vin și pleacă.. despre o prietenie adevărată!

Draga mea prietenă,

Astăzi îți scriu chiar dacă știu că nu vei înțelege ceea ce am scris, îți spun în limba mea maternă cât de mult te iubesc.

Îți mulțumesc Nazli! Pentru acești 3 ani de prietenie în care nu au existat niciodată certuri, minciuni. Ani în care am învățat ce înseamnă prietenia adevărată! Acest articol este pentru tine și pentru toți cei care au prieteni adevărați.

15230772_702198096610369_6632897086338610592_n

Scumpa mea, draga mea, nu vreau decât să îți fie bine în această viață. Îți urez tot binele din lume și știu că aici, în țara asta nu ești fericită, dar nu pot să trec cu vederea peste acești ani în care ai fost lângă mine la bine și la greu.

Nu pot să uit serile în care ne plimbam ca două nebune, toate prostiile pe care le făceam și felul în care râdeam. Nu pot să uit de bunătatea ta, de felul în care te-am cunoscut atunci.
Și când îmi amintesc mereu de prima dată, știu că vedeam în tine o față fițoasă pe care nu o voi avea niciodată prietenă. Și la doar puțin timp după am devenit de nedespărțit. Ai fost pentru mine soră, mamă, prietenă și tot ce poate să îmi ofere o ființă ca tine.

12920407_579719778858202_4085406007193474126_n

 

Când plângeam, mă țineai în brațe, când râdeam, râdeai cu mine. Când aveam nevoie, mereu erai acolo. Orice probleme aveam eram de nedespărțit. Dar acum viața ne desparte.

Deja la secretariatul facultății ne cunoșteau secretarele, dacă intram în biroul lor pentru o problemă, veneai și tu cu mine. Ele deja știau că noi două suntem lipite una de cealaltă.

Oriunde mergeam nu puteam să mă deplasez fără tine, parcă ai fi fost aripa mea.. Orice făceam, tu erai informată.

Mulțumesc pentru ciorba de linte! Și pentru cuvintele: tavan, oda, ciorap, papuci, ghiozdan, sarma, capac, dulap etc.

Ce ne-a unit cel mai mult? De ce să mint și să spun că destinul? De fapt ne-a unit o facultate pe care amândouă am displăcut-o. Ne-a unit felul nostru de a fi: gen Stan și Bran. Suntem atât de diferite: Ing și Yang dar ne potrivim perfect. Și acum tu pleci.

Oamenii vin și pleacă, dar tu nu ești un simplu om. Nu am să mint, mă doare tare că pleci. Și acum îmi dau seama că roata se întoarce. Cândva și eu am părăsit o prietenă… Și am plecat după iubirea vieții mele. Acum tu faci același lucru pe care eu i l-am făcut ei cândva.

Îmi pare rău. Am greșit dar fiecare are un drum în viață și trebuie să ne urmăm calea. Nimeni nu va putea vreodată să îți ia rolul. Prietene sunt multe. Dar prietenie ca a noastră rar vezi.

11062822_893841873972251_1732116727674686809_n

Atât de sincere. Atât de noi două. Am lacrimi în ochi acum, îmi dau seama că mai aveam atât de multe de făcut cu tine, îmi dau seama că nu am prețuit timpul pe care l-am petrecut împreună. Aș mai fi avut atâtea să îți spun.

Chiar dacă spui că ne vom vedea și că vom ține legătura, știu că între noi totul se schimbă. Atâtea amintiri frumoase cu tine îmi aduc de fapt tristețe și mai multe lacrimi pentru că știu că ceea ce am trăit noi două nu voi mai trăi cu altcineva. Acum sunt tristă!

Dar Nazli, draga mea, îți mulțumesc pentru tot! Îți mulțumesc pentru acești 3 ani în care te-am iubit ca pe o soră, 3 ani în care am avut lângă mine un suflet atât de curat și care m-a iubit așa cum sunt!

12794467_1072945442728559_7260628054090126082_n

Nu îmi mai rămâne nimic de spus acum! Ai fost pentru mine ceea ce eu am fost cândva pentru cineva. Ai fost și vei rămâne cea mai bună prietenă a mea, dar această plecare a ta mi-a ucis sufletul.

TE IUBESC! Seni seviyorum!

Al tău „mannequin”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: