Prietenii trebuie să rămână doar prieteni! Sexul se face cu necunoscuți!

L-ai iubit ca o proastă! Ți-a fost alături atunci când aveai nevoie de el. Dar acum unde este? Ți-a fost doar prieten și asta ai realizat și tu atunci când te-a refuzat!

Ai vrut mai multe de la el! Nu te condamn, și eu aș fi vrut dacă eram în locul tău. Știm cu toții că uneori de la prietenie la iubire este doar un pas. Dar dacă ai dat-o în bară, nu poți să revii la relația de prietenie. Dacă ai dat-o în bară ți-ai pierdut și iubitul, dar și prietenul.

Ce să îți zic? Că doar sticla de băutură îl făcea să se apropie de tine. Și că se simțea atras de corpul tău doar când era beat, când era treaz nu putea să te priveasca la fel pentru că te iubea cu adevărat.

Ce iubire? Iubirea prietenească. Ai crezut altceva. Și este vina lui! De fapt este vina amândorura. V-ați lăsat duși de val, și nu ai așteptat ca băutura să își facă efectul ca să poți să îl săruți. Mai apoi l-ai lăsat să plece fără să îl convingi că este o prostie.

Ai pierdut un prieten. L-ai pierdut pentru că îl iubeai, l-ai pierdut pentru că el nu te iubea așa cum tu o făceai.

Vorbele lui erau „țin la tine foarte mult”. Dar acest ținut la tine nu era egal cu iubirea pe care tu o simțeai pentru el.

girl-1064664_1920.jpg

 

Ți-ai băut mințile pentru el, ai crezut că poți uita toate clipele pe care le-ați petrecut împreună! Ai sperat că dacă îl aștepți zi și noapte în același parc în care vă vedeați de obicei poate că îi puteai spune ce simți de fapt.

Nu te-a lăsat să îi explici. Nu ți-a citit mesajele, nu ți-a răspuns nici la telefoane și nici acasă la el nu a mai apărut. A dispărut.

female-1840271_1920

Ce prostie este viața. Te aruncă în brațele unui prieten și te trezește în niște brațe absente. Te îmbată cu speranțe și îți zâmbește parșiv, dar la final se bucură că totuși tu ai pierdut. Viața este parșivă.

Prietenia voastră era mai importantă decât iubirea ta, iar tu fetițo trebuia să știi asta! Niciodată să nu te mai îndrăgostești de prietenul tău cel mai bun pentru că vei eșua. Vei pierde iar.

Prietenii sunt doar prieteni! Nu sunt făcuți ca să îi iubești în felul ăla! Data viitoare când îți mai faci prieteni noi, încearcă să fii sinceră de la început. Dacă îl placi, spune-i dinainte să fii doar o prietenă pentru el.

Acum te las! Nu-ți mai dau sfaturi pentru că mă pregătesc să ies în oraș cu un prieten. Mă scoate la o cină romantică. Încerc totuși să nu amestec iubirea cu prietenia, dar dacă și el mă iubește, nu am nimic de pierdut!

P.S: Nu-mi asculta sfaturile! Eu fac exact opusul!

love-1706572_1920

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: