Te-am uitat!

Astăzi mi-am adus aminte de tine și asta a fost doar pentru un moment în care realizam ca nu mai știu nimic de tine și nici nu îmi pasa ce mai faci.

Te-am uitat pentru ca ai dispărut din viata mea fără să îmi ceri voie, ai plecat pe drumul tău ca și cum drumul nostru nu era pavat și ai simțit nevoia sa pavezi unul doar pentru tine.

Mi se pare ca tu m-ai uitat prea ușor și eu te aminteam prea des. Se spune ca femeia uita greu, dar bine, și despre bărbați am auzit ca ei la început nu au nimic, dar după suferă. Tu oare ai început sa suferi după mine?

Nu-ți doresc răul, și nici nu vreau să te văd în stadiul în care am fost eu din cauza ta, vreau doar sa fii fericit pentru ca acum și eu sunt fericită pentru ca în sfârșit am uitat de obsesia aia.

Nu te mai caut, nu mai privesc fotografiile cu tine și nici nu mai ascult muzica pe care o ascultam atunci când îți plimbai mâna în parul meu. Sunt mândră de mine!

Am învățat să te uit așa cum am învățat să te iubesc și să te urăsc. Am trecut prin etapele unei relații eșuate și crede-mă că am supraviețuit. Sunt o curajoasa și chiar dacă ție ți se pare un lucru mărunt, eu știu ce sunt și cât de mult am luptat cu mine ca să nu mă gândesc la noi.

Nu vei citi aceste rânduri și nici nu am nevoie de lectura ta. Știu că sunt susținută de grupul meu de prietene, acele fete care te-au citit din prima, acele „Inamice” care îmi voiau doar „răul”, la final au fost singurele care m-au susținut când tu m-ai dărâmat.

Ce vreau acum? Nimic, doar sa știe tot pământul că tu nu mai exiști nici măcar în amintiri. Te-am șters, deci, tu cine ești?

2 gânduri despre „Te-am uitat!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: