Dimineți pline de tine!

Am părul răvășit ca după un război și buzele-mi sunt uscate, profund rănite ca după o noapte albă, dar tu nu mi-ai albit nopțile, mi le-ai colorat cu mângâieri și cu atingeri calde.

Ador să te simt, așa febril cu vocea răgușită și gânduri îndrăznețe. Ador să mă trezesc mai devreme decât tine și să verific că ești încă aici, în bula noastră de fericire, în locul în care se creează legături și locul pe care îl părăsim doar ca să ne bem cafeaua fericiți.

Îmi place să te văd în bucătărie, să luăm micul dejun pe masa care a văzut atâtea haosuri și atâtea începuturi de iubire. Să mă așez pe scaun și razele soarelui să mă trezească din nou și din nou. Ador să fiu trezită, pentru că în fiecare dimineață am certitudinea că te voi găsi lângă mine.

Să străbat holul în halatul meu de mătase și să-mi cadă încet pe jos descoperindu-mi iar corpul pe care acum il cunoști atât de bine, dar tu mă descoperi iar și iar, sub fiecare atingere, sub fiecare sărut în cearceafuri noi.

Să îmi caut haine de casă și să nu mă lași să mă îmbrac pentru că hainele mele cele mai frumoase sunt pielea și mirosul meu. Să ne alergăm, să ne tachinăm, să ne certăm până când explodăm în săruturi.

Să gătim împreună iar și iar până când sosul se arde, ciorba dă în foc și cuptorul scoate un fum negru. Și tu, liniștit, să mă calmezi și să-mi spui că toată mâncarea are un gust genial, așa ca mine…

Ador să ne spălăm împreună, să ne certăm pe gelul de duș, pe temperatura apei și pe covorașul de baie. Și cel mai mult îmi place să te văd cum te stergi pe prosop și mai apoi te iau în brațe doar ca să te murdăresc cu atât de mult mine. Mereu îmi spui că sunt cel mai frumos gel de duș!

Ador aceste activități pentru că doar cu tine le pot face, doar pe tine te pot iubi atât de mult, doar cu tine știu să fiu eu. Îmi place cum ne începem dimineața și îmi place că fiecare dimineață se termină cu venirea altei dimineți la fel de frumoasă. Dacă asta este rutină, atunci ador rutina noastră!

Photo: Andreea Micu

5 gânduri despre „Dimineți pline de tine!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Aceasta „adorata” rutina, este caracteristica genetica a tuturor fiicelor descendente din Eva, înca de la facerea omului primordial, rational-sentimental.
    Sanatate, bucurii, pace în Suflet si buna dispozitie în toate aspectele si dimensiunile perceptiei, rational-sentimentale, în orice vreme si/sau împrejurari prin care treci, draga AngelLina ! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: