Ai fi fost tipul care…

Nu-mi mai place nici muzica ta, nici versurile pe care mi le scriai. Nu-mi mai place nimic din tine pentru că mi-ai plăcut prea mult, ai fost prea pe stilul meu, prea genul meu de tip.

Ai fi fost genul ăla care știe să țină o femeie în brațe, să o sărute seara, înainte de culcare și să se trezească dimineața cu ea în gând.

Sunt sigura că de tine m-aș fi putut îndrăgosti ușor, ar fi fost simplu să fiu a ta pentru că păreai genul ăla care se prezintă cu flori, care desface șampania în fiecare weekend și care nu are un motiv anume pentru care te dansează.

Mi-ai fi fost obsesie dacă nu mă săturam de tine și de toată perfecțiunea, aș fi ajuns să te iubesc până la piele fără să-mi pese că tu ai fi genul ăla de tip mișto care trebuie să treacă prin viața unei femei ca s-o schimbe, ca să-i arate ce înseamnă cu adevărat să fie iubită.

Ai fi fost tipul ăla de care m-aș fi îndrăgostit nebunește și aș fi fost capabilă să mut și munții din loc, dar m-am oprit la timp pentru că în pielea ta simțeam mirosul tău de bărbat perfect, bărbat pe care nu îl poți avea oricum, bărbat care ar ști să te facă fericită și care apoi ți-ar arăta că mai sunt și alte femei care vor sa fie iubite.

Chiar m-aș fi îndrăgostit, aș fi căzut în plasa ta și apoi mi-aș fi plâns soarta ca o disperată pentru că te-am lăsat să-mi intri în suflet când tu tot ce făceai era doar ca să intri în altă parte.

Te-aș fi iubit și m-aș fi îndrăgostit, poate că deja am făcut-o și cu greu o recunosc, dar m-am oprit la timp pentru că în viață ne oprim acolo unde știm că ne este bine, iar cu tine mi-ar fost bine doar până într-un anumit punct.

Am renunțat la tipul ăla mișto doar ca să nu mă pierd prea tare pe mine în perfecțiunea lui.

Photo: Andreea Mihai

4 gânduri despre „Ai fi fost tipul care…

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: