Grupul din care nu mai fac parte: Fixul care iti schimba viata!

Hello tuturor!!

ASTA ESTE UN ARTICOL INFORMATIV! Am facut parte din grupul de facebook: Fixul care iti schimba viata, grup din care am disparut subit noaptea trecuta dupa ce le propusesem celorlalte participante din grup sa fac un video pe youtube in fiecare zi cu mesele mele. 700 de persoane au apreciat ideea mea si 200 mi-au si comentat spunand ca este o idee geniala. Am avut comentarii negative, si stiu ca asa sunt oamenii in general, nu m-am suparat si am incercat sa raspund amabil sau sa ignor pentru a nu crea certuri.

Am intrat de curand intr-un grup, de fapt nu stiu cum am ajuns acolo, dar de cand l-am descoperit, viata mea chiar se schimbase. Mancam corect si aveam un program ceea ce era foarte important pentru mine. Sa fiu sincera, voiam sa slabesc 10 kilograme iar acest grup te ajuta sa slabesti.

Sunt mii de doamne si domnisoare care in doar 2 luni au avut multe progrese. Unele au slabit 10kg, altele mai mult.

Ideea este sa mananci de 5 ori pe zi, din 3 in 3 ore, incepand de la 7 dimineata pana la ora 19. Trebuie sa ai 3 mese si 2 gustari.

Exemplu:

la ora 7: mic dejun foarte copios

10: o gustare, eu prefer fructele…

13: pranzul care trebuie sa fie consistent

16: o gustare, eu prefer seminte, alune etc

ultima masa este la ora 19: trebuie sa fie cu cel putin 3 ore inainte de culcare. Si trebuie sa fie ceva micut (la jumatatea portiei de dimineata) eu mananc de obicei supa sau salata.

Deci meniul poate varia foarte mult, nu este ceva strict, oricine poate sa tina aceasta dieta care in timp trebuie sa se transforme in stil de viata. Trebuie in acelasi timp avut grija la combinatii de mancare: si se gasesc pe internet destule tabele de combinatii.

De ce scriu articolul? Pentru ca eu chiar daca nu mai fac parte din acel grup, stiu ca sunt persoane care au nevoie de ajutor si vor sa slabeasca!! Intrati voi pe grup si acolo gasiti orice informatie de care aveti nevoie. Ma puteti contacta si pe mine, dar nu sunt nici nutritionist, nici medic! Daca vreti sa vedeti ce mananc puteti sa va abonati la canalul meu de YOUTUBE, (apasa aici), acolo veti gasi tot ce mananc eu in fiecare zi. Voi posta zilnic toate farfuriile mele!

REPET! Nu eu am inventat dieta! Nu sunt nutritionist! Nu vreau sa supar si sa deranjez pe nimeni! Vreau sa fac cunoscut acest stil de viata!

 

 

10 gânduri despre „Grupul din care nu mai fac parte: Fixul care iti schimba viata!

Adăugă-le pe ale tale

    1. Bună ziua! Pe canalul meu de youtube gasiti foarte multe idei de combinații și rețete. Zilnic fac videouri și filmez ceea ce mănânc pentru a da câteva idei celorlalți. Puteți căuta „mardale angelina” sau „vlog sanatos” în orice caz mă găsiți la numele Mardale Angelina pe youtube. Va puteti abona la canalul de youtube și veți primi un mail de fiecare data când postez un nou video. Puteți distribui mai departe și da un like pentru că și ceilalți sa afle de aceasta dieta:* va pup! Și vă mulțumesc pt comentariu acesta mă motivează foarte mult :*

      Apreciază

  1. Bună ziua,
    Am făcut și eu parte din acel grup și la fel ca și tine am fost scoasă pentru faptul că am îndrăznit să fac anumite comentarii, pertinente din punctul meu de vedere, in sensul că nu mă puteam abține cand vedeam greșeli și le semnalam. Se pare că am deranjat și m-au scos. Dacă intrați în acel grup trebuie să fiți atente pentru că sunt informații folositoare dar sunt și multe informații contradictorii și trebuie să selectați.
    Numai Bine,
    Florentina

    Apreciază

    1. Si eu am patit- o, e o poveste mai lunga. Eu am trimis la Dieta minune a Ancai Bejan si la sfaturile Mirelei Retegan, ele sunt pionierele acestui stil de viata. Maria Chetran a vazut concurenta si m-a apostrofat foarte agresiv. Eu am parasit grupul ei dar am ramas pe Fix la fix care este grupul Mirelei Retegan. Dupa cateva zile am primit interdictie la comentarii si pe acest site unde doamna Chetran este moderatoare. Este nevoie de persoane needucate alimentar si care cred orbeste toate aiurelile.

      Apreciază

  2. Din acel grup am ieșit eu singura pentru ca devenise în timp un banc cu milițieni 😂. .. (vezi Maria Chetran )
    Sant medic ..fac comentarii pertinente și la obiect …intervin atunci când se debitează inepții periculoase pentru sănătate. …Și asta cu cea mai buna intenție. ..
    Dar am fost in mod aberant molestata verbal în stilul în care dînsa este obișnuită sa folosească bulanul milițiensec (parcă așa îi spunea)….Scuze. .
    Știți vorba : « prostul nu-I fudul pana nu e prost destul »
    Mirela Retegan însă este o persoana cu capul pe umeri …capabilă….Cu personalitate.
    ..Așa ca m-a mirat ca nu a intervenit …😞
    Mă rog…dieta cu 5 mese pe zi este cunoscuta de vreo câteva sute de ani….importat este ca grupul de susținere. ..sa fie cu adevărat de susținere 😊

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.