Atunci când vorbești despre alții..

Cândva eram așa de frumoși… dar am devenit niște necunoscuți, niște persoane independente, niște…

Azi nu vorbesc despre noi, nici despre mine și tine separat, nu pentru ca nu aș avea ce spune, amintiri sunt multe, dar sunt lucruri care mă fac să uit puțin de acest plural și sa mă gândesc la altul…

Azi vreau să vorbim despre ei pentru ca ei sunt oamenii ăia care né – au învățat atâtea și de care uneori ne aducem cu greu aminte pentru că pur și simplu suntem prea egoiști,  prea narcisisti și mult prea prea prea atunci când vorbim tot timpul cu orcine despre persoana noastră. 

Să nu o mai lungim… ca iar revenim la eu, noi…

Știi, oamenii ăia care te certau, te criticau, te ridicau când cădeai, te îmbrățișau când pierdeai și iți dădeau o palmă atunci când reușeai doar ca nu cumva succesul tău sa se rezume la o singură reușită. Și te enervai,  te compari adesea cu alții pentru că așa sunt oamenii, vor să fie ca celălalt dar în același timp sunt totuși mândrii de ei înșiși. 

Ei bine, am cam uitat să le mai spun uneori Mulțumesc pentru ceea ce au făcut atunci și ceea ce și acum amintirea lor lasă în sufletul nostru. Scriu articolul ăsta pentru ei, și pentru voi. 

A venit timpul sa va treziți din reușită mică și să atingeți succesul treptat dar adevărat!  Nu te împiedica înainte să pășești și chiar dacă privești spre viitor mulțumește trecutului că ți-a oferit acest viitor.

Cum ar fi fost viața ta dacă acum erai în alta parte, pe alt drum? Nu vei ști niciodată dar de ceea ce poți fi sigur este ca și drumul ăla ar fi oferit tot atât de multă experiență de viață și te-ai fi descurcat fără probleme.

Ești un luptător, așa cum au fost și oamenii ăia și alți oameni dinaintea acelor oameni și tot așa.  Toți luptăm.  Este o luptă continuă cu viața!! Și ți-au spus-o și oamenii ăia și alții..

Promite-mi în gând sau scrie-mi o scrisoare pe care nu mi-o vei trimite niciodată și spune-mi cât de mult îi iubești pe oamenii ăia și de câți Mulțumesc ai avea nevoie pentru a le mulțumi pentru ceea ce au făcut pentru tine…

NU uita la final de tot să mulțumești celui mai important dintre toți care nu doar că ți-a fost mereu alături dar care te iubește indiferent dacă tu îl urăști sau nu, acea persoană pe care nu o vezi prea des pentru că ești foarte ocupat cu munca și nu mai ai chef sa pierzi timpul cu prostii. Dar persoana aia are nevoie de tine așa cum și tu vei avea zilnic nevoie de ea..

Uită-te în oglindă la finalul zilei și mulțumește-ți pentru că ai avut atât de mare grijă de tine și pentru că nu vei rămâne singur niciodată.  Tu și omulețul din capul tău sunteți cuplul perfect, sâmburele și cireașa, miezul și pâinea. . 

Fără tine nu ai putea să funcționezi bine și cu toate astea tu uiți mereu că există acest tine în tine și îl consideri „eu”.

P.S acest text este scris pentru o persoana dragă mie, o persoană care mi-a fost alături și la bine și la greu, doamna Creier Gandirea!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: