Suntem frumoase și trebuie să recunoaștem asta!

Poate că și tu uneori te uiți în oglindă și nu îți place fața ta. Ai vrea să schimbi ceva la tine, la corpul tău, la stilul tău. Ai vrea să faci o schimbare în viața ta și nu știi cu ce să începi.

Și crede-ma că de multe ori mă simt și eu lafel ca tine. Sunt uneori tristă și nu mă iubesc deloc dar azi împart cu tine această melodie. Chiar dacă este în spaniolă, și poate că nu înțelegi versurile, dar îți spun eu ce trebuie să înțelegi din melodia asta.

Trebuie să fii încrezătoare, să te iubești, să îți dai seama cât este de frumos sufletul tău. Trebuie să râzi, să fii puternică, să nu îți pese de nimic decât de tine, să fii ceea ce ești, să te iubești exact așa cum nimeni nu a știut să te iubească. Ești femeia perfectă, ești femeia care încalță pantofii cu toc pentru a face pasul să răsune pe podea!
Fetelor, doamnelor, vă spun că în viața asta trebuie să trecem pe lângă probleme cu zâmbetul pe buze, orice problemă are o rezolvare. Trebuie doar să te descoperi pe tine prin ochii tăi.

De ce să stai tristă și să-ți plângi de milă? De ce să lași oboseala să îți șteargă zâmbetul tău frumos? Suntem toate frumoase!

woman-1255321_1920

Și dacă tu nu te iubești, atunci cine te va iubi? E adevărat că avem defecte, dar hai pentru un moment să uităm de defecte. Scoate hainele colorate din dulap și rujul roșu pe care îl purtai în zilele bune, pune pantofii ăia noi pe care nu i-ai purtat niciodată de frică să nu pari prea înaltă sau prea slabă.

Stai dreaptă și fii mândră de ceea ce ești pentru că ești unică, ești diferită. Suntem diferite și oricine poate observa asta. Fii tu în tot ceea ce faci, fii mândră de tot ce faci și spune tuturor femeilor că trebuie să se iubească!

Fii frumoasă pentru tine, fii încrezătoare și arată-le tuturor ce poți. Nu lăsa pe nimeni să îți facă rău, nu lăsa pe nimeni să te judece pentru că tu ești tu și nu trebuie să te schimbi pentru nimeni!

feet-1840937_1920

Cine te iubește, te iubește pentru felul tău de-a fi, pentru femeia care ești!

În curând sărbătorim una dintre cele mai importante zile ale anului, și anume Ziua Internațională a Femeii! Până atunci pregătește-te, privește-te de câte ori vrei în oglindă și nu-ți spune decât cât ești de frumoasă! Pentru că tu chiar ești frumoasă!

Dacă nu tu, atunci cine? La mulți ani, femeie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: