Femeia aranjata face furori…

MIT SPULBERAT! De ce?

Îți voi răspunde la întrebare printr-o mică povestioară. Era odată o femeie frumoasă care se aranja în fiecare dimineață înainte de a ajunge la job. Era o secretară “arătoasă” în sensul că mereu atrăgea atenția colegilor și binențeles și atenția șefului datorită corpului său, datorită  rochițelor mulate și tocurilor înalte.

Machiajul ei era perfect, parcă făcut la make-up artist, părul ei era mai lung decât al lui Rapunzel ( fetița cu părul lung închisă de mama ei într-un turn), unghiile sale erau abia ieșite din salonul de manichiură. Totul era atrăgător pentru că femeia chiar arăta bine.

Era o femeie foarte inteligentă care făcuse o facultate de stat, care cunoștea bunele maniere și care niciodată nu îi neglija pe cei din jur. încrederea de sine o făcea să fie și mai bună în ceea ce face.

Dar, cum poveștile mereu au și un “dar” ( sub forma de “însa”), femeia a început să facă un experiment. Ea povestea că ii place cum arată și fără machiaj, dar nu știa cum vor reacționa ceilalți dacă ea ar veni într-o zi la job fără toate acele podoabe(machiaj, coafat, rochii scurte și tocuri).

A început în prima zi cu un simplu lucru, a renunțat la unghiile roșii. A doua zi a renunțat la meșele din par. Următoarele zile a renunțat la tocuri, rochiile scurte și în ultima zi a renunțat la machiaj. Fiecare zi pentru ea a fost o provocare pentru că lumea o cunoștea altfel, și pentru toți schimbarea era mare, dar toți o apreciau pentru că știau că sufletul său este mare, era foarte deșteaptă și cel mai important lucru, era sociabilă.

Încrederea pe care o avea în ea a crescut mai mult în perioada acelui experiment, a ajuns să fie încântata de naturalețea ei. Femeia era acum simplă, nearanjată și cu toate acestea făcea furori datorita carismei ei.

Așadar fetelor, mi se pare genial acest experiment, l-am încercat, m-am simțit mai bine, dar recunosc că nu pot renunța la mascara și la fondul de ten. Voi ce ziceți? Încercați și voi experimentul ăsta?

Dacă mai aveți și alte idei de experimente care vă schimbă în viziunea celorlalți sau daca l-ați încercat deja pe acesta, vă rog să îmi scrieți și să îmi povestiți cum a mers! Vă pup !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: