Despre „Bărbatul care n-a mai sunat”…

Cum ar fi sa castigi aceasta carte?Afla aici cum poti castiga! Acest concurs se afla pe Instagram si tot ce iti trebuie este un cont.

CONCURS

Cum ar fi să petreci o săptămână minunată cu un necunoscut și apoi să nu mai ai niciun semn de viață din partea lui. Cum este să te îndrăgostești de un om și mai apoi să crezi că l-ai pierdut pentru totdeauna?

Asta simte Sarah atunci când bărbatul pe care îl cunoaște într-un loc foarte special pentru ea, nu o mai sună și nu îi răspunde la telefon. Imaginează-ți că ai un iubit și că de ceva timp nu reușești să mai dai de el. Ce faci? Unde să-l cauți dacă el nu vrea să fie găsit?

Aș putea să vă vorbesc despre felul în care este construită cartea și despre personajele minunat conturate, despre descrierile pe care Rosie Walsh le face, dar prefer să vă atrag atenția asupra acestei relații, care pe la începutul cărții pare a fi o relație normală, care se construiește frumos, dar care într-un moment se rupe și nu știm dacă totul s-a terminat sau avem dreptul să sperăm că ei doi vor fi cândva împreună.

„-Nu poți să faci legi împotriva iubirii, mi-a zis vesel.”

Încă din titlu îți dai seama că bărbatul nu a mai sunat și că urmează să citim o poveste de dragoste tristă, dar intrând în carte, în acțiunea lor, descoperi niște sentimente pe care protagonista le nutrește pentru Eddie. Eddie este bărbatul care nu o mai sună și care o face să sufere de câteva ori în carte.

„Genul de băiat cu care, așa cum scrisesem în jurnalul de adolescentă, m-aș fi căsătorit într-o bună zi.”

Surpriză sau nu, momentul în care acesta o va recontacta este așteptat încă de la începutul cărții, ba chiar de când cumpărăm această carte. Cititorul speră și își dorește să-i vadă pe cei doi împreună. Acest lucru se realizează, dar doar pentru a-i separa mai mult și doar pentru a ne aduce nouă lămuriri.

SPOILER

În mare, acțiunea stă în felul următor: când era mica, ea a avut un accident în care prietena surorii ei moare. Această prietenă, pe nume Alex, are un frate mai mare, Eddie. Ea, atunci când îl cunoaște pe Eddie, nu are habar că Eddie este fratele mai mare a lui Alex. Nici el nu știe lucrul ăsta, el descoperă imediat după ce petrece o săptămână cu Sarah în casa lui. Sarah descoperă mai târziu acest lucru și îi trimite o scrisoare prin care îl roagă să se întâlnească și să vorbească despre acest lucru. Între timp Sarah află că este însărcinată, dar lui nu îi mărturisește. După discuția pe care o au despre accident, ei nu mai țin legătura. Abia în ziua nașterii, el află că copilul este al lui și se împacă. Se mută împreună și trec peste toate problemele și trauma legată de accident.

Chiar dacă povestea se bazează pe o traumă pe care amândoi au trăit-o, ne dăm seama că iubirea lor nu este imposibilă, problema este că ei își pun niște limite din cauza trecutului.

Aș recomanda cartea asta chiar dacă nu este în topul meu, mi se pare o lectură lejeră chiar dacă abia la finalul cărții se lămuresc anumite aspecte care ar pune în dificultate cititorul.

LĂMURIRE: există câteva scrisori trimise de Eddie pentru sora lui Alex. Fetița care moare este Alex, nu Hannah. Sarah face un accident fiind în mașină cu Alex, cele două urmărind o altă mașină în care se află Hannah cu iubitul lui Sarah. Băiatul este considerat vinovat de accident și de moartea lui Alex.

Tu ce părere ai? Ți-a plăcut această carte?

O poti cumpara de aici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: