Noi, într-o lume paralelă!

Noi într-o lume paralelă ne-am iubi așa cum o fac gândurile noastre de fiecare dată când se regăsesc încătușate în realitatea asta deprimantă.

Am exista împreună într-o lume paralelă, un loc unde conexiunile există, unde telepatia este cea  mai utilizată aplicație și unde destinul ni-l facem noi, nu soarta.

Îmi imaginez cum am fi noi într-o lume paralelă pentru că ne văd acum atât de rigizi, atât de timizi și foarte reținuți și mi-aș dori să cred că într-o lume paralelă, într-un univers oarecare am fi puțin mai îndrăzneți, mai nebuni și mai liberi să iubim așa cum credem.

Aici te salut, acolo te-aș îmbrățișa. Aici te privesc și-mi mușc buza subtil, acolo te-aș săruta cu patos exact ca-n filme. Aici vorbim, acolo am avea discuții care cu adevărat contează, conversații reale din care am da naștere unor idei pe care cu siguranță mai apoi le-am pune în practică.

Acolo am putea fi ceea ce aici nici prin cap nu ne trece, poate că acolo am vorbi prin semne, acolo poate nu ar exista cuvinte. Poate că nici nu am avea nevoie de cuvinte dacă am trăi într-un univers paralel, pentru că poate acolo ne-am citi gândurile și am reuși sa fim conectați nonstop unul la altul, prin niște cabluri de internet speciale dintr-un univers paralel.

Aș adora să aflu cum sunt eu într-o lume paralelă, poate că nu aș fi diferită, aș fi doar mai îndrăzneață sau poate mai timidă, aș fi poate cu tine sau poate cu nimeni. Aș adora să știu că ne cunoaștem și acolo, că și acolo împărțim aceleași sentimente, dar că acolo să nu conteze pentru nimeni tot ce simțim noi.

Tu ai fugi cu mine într-un univers paralel doar ca să ne cunoaștem mai bine? Să ne privim din exterior și să realizam cât de diferiți putem fi și totuși cât de multe avem în comun noi cu noi înșine…

Am chef de o călătorie, de o aventură, de un bilet doar de dus într-o altă lume în care sa trăiesc și în care să mă întâlnesc cu mine și să-mi povestesc povestea, și m-aș păcăli și m-aș trimite aici ca să vadă celealtă versiune a mea cât de genial poate să fie să te privesc în fiecare zi și să nu îndrăznesc să-ți spun tot ce simt, să vadă versiunea mea din lumea paralelă cum sunt eu și cât de diferite suntem.

Te-am amețit? Înseamnă că ești pregătit de drum, dar chiar te-aș invita dacă aș avea mai mult tupeu, dacă aș fi versiunea mea din lumea paralelă sau dacă aș ști că și tu vrei să vii.

Aș vrea doar să știi că universul paralel există și că acolo trăim frumos, ne iubim și facem exact ce ne dorim. Mi-aș dori să mă mut acolo, am auzit că ți se refuză viza dacă ai rude sau frați gemeni pe acolo… Deci, de unde cumpărăm biletul?

12 gânduri despre „Noi, într-o lume paralelă!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Avem doar o viață și o șansă să o trăim frumos. curajul de a înfrunta realitatea ne dă șansa să ne bucurăm de viața reală. imaginația poate deveni realitate: ”Aici te salut, acolo te-aș îmbrățișa. Aici te privesc și-mi mușc buza subtil, acolo te-aș săruta cu patos exact ca-n filme. Aici vorbim, acolo am avea discuții care cu adevărat contează, conversații reale din care am da naștere unor idei pe care cu siguranță mai apoi le-am pune în practică.”

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: