Sunt un indicator pe strada ta!

Nu sunt nici prima, nici ultima care reușește să-ți cucerească sufletul, să zicem că sunt doar în trecere, că sunt încă un indicator pe strada ta, dar știi ce îmi place cel mai mult? Că în funcție de indicatoare, putem ajunge într-un anumit loc sau altul. Eu sunt cea care te ghidează în acest moment al vieții să faci un anumit lucru sau altul.
Practic sunt cea care îți alege calea, dar și cea care te poate întoarce înapoi.
Mi-aș dori să fie altfel, să putem să ne oprim la un singur semafor și acesta să nu-și schimbe niciodată culoarea, dar uneori mai avem nevoie și să avansăm ca să ajungem la sensul giratoriu.
Azi m-ai ales pe mine, dar știu cu siguranță că vor mai fi și altele chiar dacă îți place doar drumul pe care eu ți l-am oferit, știu că înainte să mă cunoști apreciai la fel de mult și drumul altora.

Ne potrivim perfect! Eu îți arăt calea și tu mă luminezi. Avem norocul ăsta să ne întâlnim doar o dată în viață, să ne vedem doar într-un moment anume. Poate că nu pic la momentul oportun, uneori nici nu mă bagi în seamă, și dacă nu o faci clar nu am ce căuta în viața ta, dar alteori mă întreb de ce am fost creați așa?

Te-am mințit, să știi! Nu doar ție ți se întâmplă să-ți fure cineva sufletul și eu o pățesc cu tine și cu alte mașini care vin pe strada mea, care îmi dau flashuri dacă nu mă zăresc prea bine căci uneori e încețoșat. Și prin calea mea trec mulți. Nu am pus ochii doar pe tine, sunt a străzii, nu a mașinilor care se folosesc de mine. Sunt doar un semn nevinovat pe care nici nu trebuie să-l privești dacă tu deja cunoști drumul. Sunt chestia aia din metal, uneori albastra, alteori alba, mereu diferită, care așteaptă.
Știi de ce nu vom rămâne pentru totdeauna împreună? Pentru că tu nu poți să te oprești doar la mine, iar eu nu pot să vin cu tine pentru că mai au și alți conducători nevoie de indicațiile mele.

Ți se pare ridicol? Prostesc? Poate că uneori metaforele explică mai bine cine suntem de fapt. Sunt doar un indicator pe strada ta, acel indicator pe care îl vezi de câteva ori înainte să iei ieșirea la dreapta. Imediat cum ai ieșit de pe strada mea vei urma alte indicatoare, poate lafel de frumoase ca mine, lafel de pline de informații, mai bătrâne sau mai tinere, dar care niciodată nu te vor duce acolo unde eu te duceam, îți vor schimba calea, dar doar vor continua ceea ce eu am făcut.

Nu te-ai gândit niciodată că tu ești doar un șofer pe strada mea. Știu, e banal, dar îți sunt de atât de mare ajutor… Uneori ne revedem, dar tu nu mă recunoști și-mi ceri mereu același drum. Uneori te văd din întâmplare urmând un alt drum…

Oare drumul pe care ești acum este cel pe care îl cauți? De data asta ce indicator urmezi?

P. S. Nu ești nici primul nici ultimul din viata mea, ar fi trebuit să încep aşa, ca să înțelegi cât de frumos sună fraza asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: