Ești țigara vieții mele!

Știi de ce nu te-am uitat? Pentru că o poveste ca a noastră este imposibil de uitat, iar tu faci parte din ea. Te-am mințit de atâtea ori și m-am păcălit pe mine spunându-mi că tu ești doar o paranteză din viața mea. Greșeam, nu aveam de unde să știu că de fapt tu ești o anaforă prin multitudinea de epitete din viața mea.

Mi-am dat seama cine ești abia atunci când același vis se repeta la infinit. Nu te visam pe tine, eram eu care te căuta la infinit și într-un final te-am găsit.
Am revenit la tine așa cum fac oamenii dependenți de droguri, am revenit spunându-mi că este ultima oară și de atunci tot revin. Am spus că nu te voi mai căuta, că-mi făceai rău și este adevărat. Îmi faci rău pentru că-mi faci atât de bine și pentru că binele tău este atât de rău intenționat.

Ești un secret auzit doar în șoapte pentru că nu am curajul să recunosc, sunt atât de lașă încât nici cu mine nu pot fi sinceră. Mi-am petrecut ultimii ani gândindu-mă că și tu ești ca mine, că și tu ma cauți,că și tu mă vrei și că simți aceleași lucruri.
E greu sa accepți faptul că ai fost uitat, dar vinovată am fost eu că te-am rugat să mă uiți. Vinovată am fost eu când ți-am zis că nu mai există nimic în inima asta zbuciumată.

În ultima noastră întâlnire mi-ai spus că m-am schimbat și ca o proastă am spus că este vina ta pentru că sunt încă îndrăgostită de tine. De fapt e vina mea că nu mă țin de cuvânt și că nu uit o persoană care de mult m-a scos din gânduri și din suflet.

De fiecare dată când trec pe lângă un fumător, trag adânc fumul în piept și încerc să-mi amintesc de tine. Te asimilez cu o țigară pentru ca ești la fel de adictiv, la fel de necesar și tot atât de parșiv ca un cancer. Ești țigara vieții mele și oricât de mult aș încerca să mă las, ești acolo în gândul meu de fumătoare. Ești acolo dimineața, la prânz după ce mănânc și seara lângă paharul de vin. Ador ultima țigară din zi pentru că este cea mai brutală, trebuie să trag din ea cât pentru 8 ore de somn. Ești ca ultima țigară, cea de la miezul nopții, cea de care îmi va fi dor toată noaptea și cea la care mă gândesc atunci când mă trezesc.

Te compar adesea cu o țigară pentru că m-am lăsat și de tine așa cum m-am lăsat de fumat.

Eram fericită că am renunțat la fumat, dar acum tu ești altă parte din mine la care ar trebui să renunț. Cât de simplu mi-ar fi fost să te uit dacă mi-ai fi întors spatele, dacă te-ai fi comportat așa cum eu o făceam cu tine. Eu am fost cea care te-a lăsat și acum tot eu sunt cea care te caută ca o nebună, si mi se părea că nu există cuvânt care să-mi descrie atitudinea, dar tu ai spus-o. Sunt o indecisă!
Am încercat să te urăsc și pentru o perioadă am reușit să găsesc un motiv, mă îndrăgostisem de tine și nu aveai dreptul să-mi faci asta, te uram pentru că reușisei să mă îndrăgostești, dar era un motiv pueril.

Acum nu-mi doresc decât să îți îndrepți atenția spre altcineva pentru că nu suport să te știu atât de disponibil pentru a fi din nou iubit, nu suport să te văd din nou gândindu-te la mine. Mi-e frică să nu cumva de data asta chiar să-ți rup inima în mii de bucățele, sunt în stare de orice, dar ce știi tu prin câte trec acum?

Spui că ai suferit atunci când am plecat, dar ai idee de cât am suferit eu atunci când a trebuit să-ți spun adio? În povestea asta am fost pentru prea mult timp personajul negativ și m-am săturat să-mi rețin lacrimile. Nu aș fi vrut să fiu considerată victimă, dar nici să fiu luată drept „lupul cel rău”.

Am greșit pentru că sunt eu cea indecisa și nimic nu s-a schimbat de atunci. Știu că în continuare greșesc, dar nu pot sa renunț la mine pentru tine. Ce rost are să-ți spun că te iubesc dacă oricum această iubire nu duce nicăieri?
Indecisa ca de obicei, încercând să mă regăsesc în poveștile altora, nevoită să scriu propria mea poveste, doar sperând că așa vom avea un final fericit.

4 gânduri despre „Ești țigara vieții mele!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: