Nu m-ai căutat…

M-ai îmbolnăvit în noaptea aia în care am stat atâtea ore în frig. Și nu frigul este de vină, nu iarna rece, nu vântul care îmi suflă în păr și nici ceața care nu mă lăsa să-ți văd foarte bine chipul. E vina ta pentru că sufletul meu este bolnav acum, l-ai cucerit și apoi l-ai lăsat baltă.

Eram doi străini care își zâmbeau pentru prima oară, doi străini care încercau să se cunoască fără să pună întrebări, fără să se privească prea mult. Încercam să ne descoperim chiar dacă frigul era inamicul principal. Știai să vorbești și îmi încălzeai sufletul cu zâmbete și șoapte, știai să mă privești așa cum femeile își doresc să fie privite, erai ca un vin fiert: dulce, cald și bun. Păcat că m-ai îmbătat cu aroma ta și m-ai abandonat într-un oraș pe care nu-l mai cunoșteam.

Eram înghețați , într-adevăr, tremuram! Mai târziu mi-am dat seama că nu cele minus 100 de grade mă făceau să tremur ci gândul că dacă m-ai îmbrățișa m-aș topi de căldură din cauza flăcărilor pe care de emanai.
Între noi era o distanță de sute de kilometri, dar erai lângă mine, gata să mă cunoști, gata să îmi spui totul despre tine. Ce păcat că nu am aflat niciodată cine ești, mi-ai lăsat doar o amintire de iarnă.

Am avut câteva momente în care mi-am dorit să te strâng de mână, să văd dacă și tu trăiești în aceeași epocă, să văd dacă aș tresări așa cum am văzut că fac alții atunci când…
Ai fi fost altfel dacă nu ne întâlneam pe stradă și sute de trecători ne priveau întrebându-se dacă ne-am oprit din mers pentru că ne cunoaștem sau pentru că ne-am confundat.

Aveau dreptate, făcusem o confuzie! Tu semănai cu el și eu semănam cu ea, ne-am confundat pentru că ne doream asta. Aveam nevoie de o confuzie în viața noastră pentru a uita un moment cine suntem.

Știi ce mi-a plăcut cel mai mult la întâlnirea noastră? Faptul că ai recunoscut că ești trist fără ea, îmi plăcea că regăseai în mine ceva din ea, dar acum îmi dau seama că tocmai de aia nu mă cauți! Poate o noapte cu o străină nu înseamnă nimic pentru tine sau poate că am jucat atât de bine rolul unei foste încât ai crezut că sunt ca ea, m-ai uitat și pe mine odată cu ea! Poate alcoolul era de vină, poate lipsa de somn sau poate frigul chiar îți înghețase sufletul și tot ce se întâmpla atunci în mijlocul acelei străzi luminate era doar un joc, o imaginație bogată.

Dar eu am fost lașă, eu te-am comparat cu el fără să vreau și la final nici măcar nu ți-am spus lucrul ăsta! Îmi place să mă joc, așa îmi spunea el, dar acum știu că nu trebuia să mă joc și cu tine pentru că unii oameni nu știu să se joace, iar alți oameni știu să o facă și o fac mai bine decât mine. Te-ai jucat și tu sau nu ai înțeles jocul?

Sunt confuză și nu aș fi scris asta dacă aș fi înțeles din prima ce a însemnat acel 3 decembrie. De un an te caut ca o nebună pe toate străzile luminate, încețoșate, înfrigurate și aștept sa apari,pentru ca dintre noi doi, tu ești cel care a plecat cu mai multe informații despre mine, iar eu am rămas doar cu un prenume.

Pentru că dintre noi doi, tu erai cel care trebuia să sune și eu eram doar cea care se juca, dar văd că rolurile s-au inversat și eu încă tremur de frig, iar tu ești pierdut cu o altă ea crezând că sunt eu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: