Tu ești o femeie independentă?

Te-ai gândit vreodată cât de important este să zâmbești? Sau te-ai întrebat până acum de ce uneori nu îți merg lucrurile așa cum le plănuiești? Ți s-a întâmplat până acum să vorbești cu oameni și aceștia să fie agresivi sau să se comporte urât cu tine? Când a fost ultima oară când te-ai uitat în oglindă și ți-ai făcut complimente? Sau când ai fost sigură că decizia pe care o iei este corectă?

Îți pun aceste întrebări pentru că de curând am citit o carte pe care o recomand tuturor femeilor, cartea ”Femeia independentă” scrisă de Daniela Irimia. Această carte a apărut în urma articolelor scrise de autoare pe blogul femeiaindependenta.ro

Poate că nu este genul tău de carte, poate tu nu citești dezvoltare personală, poate tu ești genul de femeie care adoră să citească o poveste de dragoste, o dramă sau te atrag cărțile de rețete, dar stai liniștită, această carte este pentru tine în primul rând pentru că ești o femeie și în al doilea rând pentru că meriți să înveți cum poți deveni o femeie independentă.

„A trăi în prezent este, în primul rând, o alegere.”

Așa cum aflăm la începutul cărții, titlul poate însemna altceva în viziunea noastră. Poate tu te-ai gândit că femeia independentă este o femeie bogată care nu depinde de venitul soțului, care are un comportament agresiv sau de superioritate. Probabil că asta îți inspiră cuvântul independentă: să nu depinzi de cineva, să te poți purta cum vrei tu pentru că nu trebuie să dai socoteală nimănui de ceea ce faci și de cum te comporți. Când mi-am pus întrebările de mai sus, abia terminasem de citit cartea și chiar îmi doresc să aplic tot ceea ce aceasta ne învață.

Un lucru care mi-a plăcut foarte mult în această carte sunt exercițiile pe care Daniela ni le propune și grație acestora, am găsit câteva idei de articol care sigur vă vor tenta.

„Prin atitudine pozitivă, prin zâmbet și empatie , creăm relații armonioase atât în viața personală, cât și în cea profesională.”

Am învățat foarte multe lucruri din această carte și de când o citesc, zâmbesc mereu pentru că asta ne învață Daniela. Așadar, zâmbește foarte mult și crezi în tine, iubește-te pentru ca și ceilalți să te poată iubi. Fii o persoană deschisă și comunică pozitiv cu oamenii din jurul tău. O femeie independentă știe să își expună punctul de vedere, dar știe și să accepte că fiecare om are păreri diferite.

„Gândește pozitiv, acționează cu entuziasm!”

Îmi place ceea ce Daniela scrie pentru că vorbește din proprie experiență, se folosește de întâmplările ei pentru a exemplifica anumite pasaje din carte. Mi se pare că acest lucru ajută foarte mult un cititor neexperimentat în acest gen de carte, prin urmare, consider că această carte se potrivește oricărei cititoare. Faptul că ni se adresează direct face ca această carte să se transforme într-un discurs. În anumite pasaje aveam impresia că sunt la o întâlnire cu prietenele, iar una dintre acestea ne dădea sfaturi despre felul în care ar trebui să gândească o femeie independentă.

Un alt lucru care mi-a plăcut foarte mult este faptul că găsim numeroase citate de memorat. Ca să le țin minte pe toate, le-am rescris pe agendă și din când în când le recitesc. Sunt multe citate care ar putea schimba starea ta de spirit pe moment sau pe viață.

„Fii autentică și nu mai căuta perfecțiunea! Femeia perfectă nu există și nici nu este de dorit. Fiecare dintre noi este unică și specială așa cum este ea. Și pe tine, oamenii te plac pentru fiecare trăsătură care te face TU. Asumă-ți cine ești și bucură-te de unicitatea ta! „

Femeia independentă intră în top 10 cărți pe care le recomand femeilor din România și vreau să îi mulțumesc Danielei pentru că a scris cartea și pentru că încearcă să ne ajute cu sfaturi.

Este adevărat că rămânem cu câteva întrebări legate despre noi și despre cum ne dorim să fim, dar aceste întrebări ne fac să medităm asupra propriei noastre persoane și mai departe să acționăm în consecință. Fiecare întrebare își găsește răspunsul în acțiunile pe care le vom face cândva, depinde de noi cât de repede ne dorim să aflăm care este răspunsul.

Cartea se găsește pe Bookzone și o puteți cumpăra de aici.

Pe Daniela Irimia o puteți urmări și pe pagina de Facebook AICI.

Voi ați citit cartea? Cum vi s-a părut?

P.s Nu uita sa zambesti!

Un gând despre „Tu ești o femeie independentă?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: