Sunt fericită, nu sunt nebună!

Sunt 2 stări în care îmi place să fiu: cea în care sunt foarte tristă și cea în care sunt extrem de fericită, pentru că în ambele situații ador să mă plimb prin ploaie!

Ce te face fericit? Poate să te facă fericit o melodie? Poate să te facă fericit o amintire, o întâlnire întâmplătoare, un zâmbet al omului care curăță strada? Și da, am avut senzația ieri seară că sunt beată.

Există cu adevărat expresia ”beat de fericire”, mi s-a întâmplat după ce am reușit să lucrez pentru prima oară într-un loc care mi-a plăcut foarte mult. Nu îți voi spune unde am fost, cu cine și de ce. Doar îți spun că unii au considerat-o ca o muncă, mie mi s-a părut că fac un lucru care mă împlinește cu adevărat.

După ce am petrecut puțin timp în locul ăla genial, care pentru unii este banal, am ajuns acasă cu un chef nebun să râd, să mă plimb singură și să ascult muzică, am avut chef să scriu, am notat idei geniale pentru articole și mi-a revenit cheful să scriu cărți, multe cărți !!!

Vreau să împart cu tine fericirea asta. Ce trebuie să faci ca să te îmbeți cu fericire ?

  1. Întâlnirile cu oameni poate sunt cele care te fac fericit.
  2. Proiectele la care lucrezi zi și noapte și într-un final le termini și ești mândru de ele.
  3. Călătoriile cu prietenii
  4. Marea, muzica, plimbarea în natură
  5. Gândul că ești fericit.

Este foarte important atunci când ești fericit să realizezi lucrul ăsta. Am remarcat că foarte multă lume este fericită dar nu o recunoaște. Un om atunci când este fericit trebuie să se manifeste exact așa cum simte, vrei să țipi? Fă-o! Vrei să dansezi, să țopăi de bucurie? De ce nu o faci? Ce te reține ?

Știu ce te reține pentru că și pe mine m-a reținut puțin lucrul ăsta. Faptul că ești înconjurat de oameni care nu sunt fericiți sau care la rândul lor le este rușine să o facă pentru că alții din jur nu sunt fericiți,  nu ar trebui să te rețină.

Nu sunt fericiți pentru că nu vor sau pentru că nu știu să fie fericiți. Dar știai că fericirea se molipsește ? Dacă mergi pe stradă și zâmbești ca un ”prost”, oamenii îți vor zâmbi și ei, vor face lucrul ăsta poate fără să-și dea seama, dar după vor realiza ce au făcut și se vor întreba de ce au făcut-o.

Tu trebuie să fii fericit ! Tu ai dreptul să te manifești în public și să le arăți tuturor cât de bine îți merge. Da, eu am făcut lucrul ăsta și amintirea zilei de ieri cu toată nebunia pe care am făcut-o pe stradă, zâmbind ca o proastă, cântând și dansând în ploaie, toate astea mă fac și mai fericită.

Nu spune că sunt nebună doar pentru că tu nu ai curajul să faci asta. Eu am reușit să fiu fericită cu adevărat. Nu durează mult momentele de genul ăsta, așa că eu te sfătuiesc mai bine să fii fericit, să faci acum ce simți pentru că mâine poate vei fi trist și în loc să dansezi în ploaie, vei plânge.

 

Un gând despre „Sunt fericită, nu sunt nebună!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: