Luptă, luptă pentru visele tale…

Luptă, luptă pentru visele tale pentru că la final vor rămâne doar visele în memoria oamenilor. De câte ori te-ai întrebat pentru cine faci ceea ce faci? Crezi că visul tău îți face bine doar ție?

Unii oameni sunt egoiști și se gândesc doar la ei, alții se gândesc doar la ceilalți și mai puțin la ei. Tu din ce grup faci parte? Și nu îmi spune că din niciunul pentru că mi-e greu să cred că tu nu ai vise și nu te gândești la nimeni.

Îți voi spune cum funcționez eu. De ce scriu ? Pentru oameni, doar n-o să păstrez ceea ce scriu într-un sertar, scriu pentru oameni pentru că știu că cineva îmi va aprecia munca. Dar poate că tu crezi că mai important este să îți îndeplinești visele pentru tine, și te înțeleg, dar sunt sigură că într-un fel sau altul îi ajuți și pe ceilalți îndeplinind ceea ce ți-ai propus.

Dar cred că cel mai important nu este motivul pentru care îți indeplinești visul, sau motivul pentru care ai acest vis, important este să o faci și să reușești pentru că tu sigur reușești, ești un învigător!

Îți spun din proprie experiență că momentul în care ți se îndeplinește un vis, ești mai fericit decât atunci când îți cumperi o mașină, sau ești sărutat de fata care îți place. Îți spun pentru că am fost fericită de fiecare dată când un vis mi s-a împlinit.

starry-night-1149815_1920

Știi cum privesc eu visele? Sunt ca niște stele, la fel de greu de atins, dar nu imposibil! La fel de strălucitoare, așteptând să le atingi, să le alegi, să le pui un nume și să le privești în fiecare seară.

Așa sunt și visele! Visele abia așteaptă să fie îndeplinite, abia așteaptă să le pui un titlu, să te gândești la ele în fiecare seară înainte să adormi, să vorbești despre ele, să ajungi la ele și să strălucești de fericire atunci când reușești să le atingi!

Ai înțeles ce vreau să spun? Dacă nu ai înteles, e foarte simplu, îți explic pe pași.

  1. Gândește-te la visul tău.
  2. Dă-i un nume sau un titlu (evită ca titlu: visul meu)
  3. Pune-l într-un sertar din creierul tău și deschide sertarul ăla în fiecare seară și privește-ți visul
  4. Vorbește despre visul tău cu tine, doar cu tine și mai puțin cu ceilalți.
  5. Când ajungi la visul tău, strălucește pentru că meriți!

Și dacă nici acum nu ai înțeles ce este de făcut cred că trebuie să te întrebi dacă visul tău este posibil sau important. Uneori visele sunt simple: o mașină, o casă, o familie, o haină scumpă etc. Eu vorbesc despre alte tipuri de vise!

Și atunci când realizezi care este visul tău cu adevărat, abia atunci începi cu adevărat să trăiești, pentru că practiv noi oamenii trăim pentru vise, vise împlinite.

Eu lupt pentru visele mele, tu când începi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: