Povestea mea ar strica-o pe a noastră…

Draga mea,

cu toate că încă nu am avut ocazia să îți spun cât îmi ești de dragă, vreau prin această scrisoare să îți mărturisesc cât de mult te admir. Sunt un admirator secret care nu ar vrea să-ți devină cunoscut pentru că știu că acest adevăr te-ar trezi la realitate.

Relația noastă este imposibilă din mai multe privințe. Nu îndrăznesc să mă avânt într-o relație cu tine pentru că știu că trecutul meu ar stica viitorul tău.

Nu are rost să scot în evidență calitățile tale pentru că nu aș termina nici măcar mâine această scrisoare și totuși vreau să o termin pentru că trebuie să te urmăresc până la finalul vieții tale ca un mare fan ce sunt.

Un alt motiv pentru care nu ne-am putea potrivi ar fi felul tău superior care mă amuțește, iar mie îmi place să vorbesc… Aș vrea să înțelegi că iubirea mea pentru tine este nemărginită exact ca o țară fără frontiere, exact ca o grădină fără gard.

Scrisoarea asta este de fapt locul în care îți voi mărturisi faptul că nu vreau să îți dezvălui cine sunt. Trebuie să știi doar că sunt admiratorul tău foarte foarte secret.

Revenind la trecutul meu, dacă ai afla cine sunt, nici măcar nu ai citi această scrisoare. Știu că povestea noastră de dragoste ar fi mai frumoasă dacă tu ai primi niște scrisori de dragoste din partea mea din când în când iar eu m-aș mulțumi cu faptul că mă lași să te urmăresc zi de zi.

Dragă Luli, știu că nu te așteptai să îți cer să ai o astfel de relație. Te deranjează dacă îți spun Luli? Știu că ți se pare ciudat să ai un admirator atât de secret dar cred că este cel mai bine așa. Dacă ai afla cine sunt nu ai accepta să te urmăresc și relația noastră imaginară s-ar termina aici.

Nu îmi doresc în niciun caz ca această scrisoare să se termine atât de urât fără să îți declar dragostea mea eternă. Îți jur, Luli! Îți promit că data viitoare când mă observi în tufiș să mă prefac că nu te cunosc. Îți voi spune că nu sunt eu admiratorul tău secret și tu mă vei crede pentru că altfel, nu voi mai fi atât de secret și toate scrisorile mele de dragoste se vor duce pe apa Sâmbetei.

Dragă Luli Buli Muli Țuli, îmi ești așa de scumpă încât nici nu știu cum să-ți mai spun, dar eu te apreciez mult, ești așa cum trebuie. Finuță, cucuță, bunuță și ai exact ce trebuie. Luluță, Duduță, Minuluță.

Dacă ai afla cine sunt ai da foc scrisorilor și este păcat să ardă atâția copaci degeaba. Mai bine citește scrisoarea asta, bucură-te de ea și treci mai departe.

Dacă îți mai amintești de mine, eu sunt băiatul ăla care ți-a zâmbit atunci pe stradă. Dar nu te mai gândi atât de mult pentru că strici povestea asta de dragoste gândindu-te la alt băiat…

Dragă Luli, ai grijă de scrisoarea asta pentru că aici este toată inima mea, ți-o dăruiesc ție.

Te iubesc Luli,

Admiratorul tău foarte secret.

Scrisoare trimisă de cineva la o adresă oarecare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: