Femeia care iubește și știe să aștepte…

Când vei pleca vei lua cu tine toată averea mea. Toată iubirea mea. Toate promisiunile pe care mi le-ai făcut atunci când eram bine.

Iar eu ca o proastă te voi aștepta.  Mă voi uita la ceasul vechi de pe perete care se va opri atunci când tu vei pleca. Mă voi uita pe geam și voi privi valurile care se zbat în razele soarelui. 

Te voi aștepta la fel de tânără, la fel de caldă și iubitoare pentru ca doar așa mă vei recunoaște. Dar cât te voi aștepta nu voi uita sa te iubesc necondiționat.  Mă voi gândi la tine zi și noapte. Îmi voi petrece timpul numărând zilele, nu voi dormi pentru ca voi privi și răsăritul și apusul. 

Când soarele va intra în nori și ploaia ne va curăța și ultimele urme lăsate pe plaja, când vântul va spulbera și ultimele lalele,  când zăpada va murdari în alb orice din grădină,  când valurile se vor transforma în tsunami,  când potopul va distruge și ultima bucurie a vieții,  eu voi rămâne în aceeași cameră în care altădată tu îmi aduceai ceaiul, voi rămâne în aceeași camera în care praful nu intra niciodată;, locul în care timpul se numără doar privind pe fereastră.  Te voi aștepta.

Știu ca mă vei uita. Că te voi aștepta degeaba dar înainte sa mă uiți amintește-ți că am plâns ca un copil mic în gară.  Când ai plecat am rămas pe peronul ăla cu batista în mână timp îndelungat. Doar eu în veșnica mea rochie bleu. Doar eu cu obișnuitul meu păr,  cu buzele mele însângerate de la acel ultim sărut.  Doar eu cu ochii mei mari și negrii care plângeau. 

Când îți va fi dor, sa știi că timpul s-a oprit pentru noi doi. Nu voi fi nici mai bătrână,  nici diferită.  Voi fi aceeași eu care te aștepta cu mâncarea ta preferată. 

Încă mai am lacrimi să aștept.  Potopul încă nu a venit, dar tu sigur vei veni cândva. 

Semnat,

Femeia care încă te așteaptă. 

6 gânduri despre „Femeia care iubește și știe să aștepte…

Adăugă-le pe ale tale

      1. Astept, dar la infinit nu pot. Nu imi doresc, sa las ca viața să imi treaca printre degete, așteptând o persoană care nu ma vrea sau ma dorește. Poate ca dupa mine așteaptă altcineva. Si de ce sa nu îmi incerc norocul cu cel pe care ma vrea, nu sa astept dupa cineva care nici macar nu observa ca exist. Asta e parerea mea. Viața e prea scurtă sa nu o trăim frumos si cu cine trebuie

        Apreciat de 2 persoane

  1. Astepti da, dar la un moment dat ti se duce si iubirea si tot. Ochii care nu se vad se uita. Si o persoană care nu e sa fie a ta, o poti astepta o viață și tot nu vine. Orice se intampla in viata este cu un scop. Nimic nu este la intamplare☺

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: