Și prințesele au nevoie la baie. Scurtă întâmplare! 

Chiar dacă titlul sună amuzant, povestea este foarte reală,  puțin amuzantă și din care ai ce învăța. 

Pe 1 mai m-am decis târziu să ies în club cu o prietenă. Știam că este o seară „perfectă” de mers în club mai ales aici în Franța unde francezii sunt liberi și au alte treburi, în niciun caz să iasă. 

Ne-am aranjat și din punctul meu de vedere arătam destul de sexy. Urma să dorm la Doina în seara respectivă pentru că ea locuiește fix în centrul orașului. Gen Lipscani. Ne făcusem planuri, în ce club să mergem și speram să fie deschis…

Am ajuns într-un club în care erau doar persoane trecute de 40 de ani. Toate femeile dansau și bărbații se uitau la ele stând la bar. Am stat câteva ore, timp în care am consumat și 2 băuturi alcoolice. În orice caz nu eram bete… dansam și eram cam în centrul atenției.  Era unul dintre cluburile deschise în ziua respectivă și automat am rămas. 

Era prima oară când ieșisem în club în Franța și mă simțeam bine, dar observam multe diferențe între România și Franța. 

În fine. Când ne hotărâm să ieșim din club și să plecăm spre casă, observ doi tineri care ies cu noi în același timp. Eu ca de obicei pierd timpul să mă îmbrac și deci o fac în fața clubului unde cei doi tineri parcă ne așteaptă. 

Ne cer un foc și îi ofer bricheta. Îl întrebăm dacă mai are o țigară și ne spune că la mașină. Eu îi spun că e ok și nu mă deranjează dacă nu are. Nu sunt fumătoare, dar când mai ies cu fetele sau în club trag un fum de la ele. :p. Joke

-Nu vă supărați,  știți cumva unde este cafeneaua X? Ne întreabă unul dintre cei doi tipi.

Eu habar nu aveam pentru că nu cunosc nici măcar în București toate cafenelele și barurile. Mă uit la Doina și ea se pare că știa unde este pentru că era foarte aproape de casa ei. Nah ăstia care stau în centru cunosc toate bombele.

-Dar dacă vreți, noi mergem încolo și putem să vă arătăm unde este cafeneaua.

-Ah ce super. Dar voi sunteți de aici? 

Și de aici o întreagă discuție.  Ei erau din Paris, sigur mințeau așa Cum jumătate din clubul respectiv se dădeau drept polițiști. Spuneau că sunt arhitecți și că auziseră că această cafenea este populată de tineri… nu ca în clubul ăla unde erau doar bătrâni și polițiști:)))

La jumătatea drumului, cel cu țigara ne spune că să mergem până la mașina lui care este parcată foarte aproape ca să ia țigări și dacă vrem putem merge și cu mașina până la acea cafenea.

Am rămas mai departe de ei și le-am spus că trebuie să dau un telefon. Nu trebuia, evident, dar mi se părea ciudat și poate eram paranoia dar nu voiam să merg la mașina lor. Mi se părea că ei căutau altceva. Recunosc că unul dintre ei deja ne povestea despre cum a divorțat de soția lui. Și când zic divorțat mă refer la un tip care avea maxim 28. Amândoi erau bine îmbrăcați și păreau eleganți,  am fi putut avea toată încrederea sau poate nu.

În plus ne-au invitat să bem la acea cafenea împreună o cafea. Eu am acceptat doar pentru că urma să dorm la Doina și probabil că e mai ușor să accepți decât să spui nu chiar dacă am încercat sa mă opun.

Ca să o scurtez, când tipul cu țigările s-a întors de la mașină le-am spus și celor doi și Doinei că eu nu pot să merg și că să mă scuze dar am o problemă și trebuie să ajung acasă. 

Niciunul nu înțelegea,  Doina era confuză și eu mă amuzam de ce urma să spun știind că voi rămâne mereu în mintea acelor bărbați. 

-Eu am nevoie la baie și trebuie să ajung acasă. 

-Dar și la cafenea există baie deci poțiasă te duci acolo.  Îmi spunea unul dintre ei nu știu care exact că povestea datează de câteva luni.

-Îmi pare rău să vă spun dar eu nu pot să merg decât la o baie curată. :))))

Ei se uitau unul la altul.. Doina nu știu ce față a făcut, probabil credea cu adevărat ca am nevoie. Mă uit la ea și o întreb dacă mergem și ea acceptă. Și la final le spun:

-Chiar îmi pare rău, voi sunteți simpatici dar eu când fac caca trebuieasă mă și spăl și automat trebuie să fiu în casă. :)))) au rămas mască.  

Nu m-am simțit penibil deloc mai ales că după am râs timp de o săptămână despre această întâmplare și mi s-a părut varianta perfecta pentru a scăpa de doi indivizi care cine știe ce aveau de gând și de care nu știam prin ce altă formă aș fi putut scăpa.  Amuzant era și faptulacă eram foarte sexy după ce dansasem în club și băusem elegant din paharul ăla:)) și după în fața lor cu o voce de copil nevinovat ceream să fac caca acasă:)))

Scuze pentru atâtea paranteze dar încă rad și cred că voi râde toată viața. :)) 

Așadar,  fetelor ăsta poate fi un exemplu de „Cum să alung un tip care vrea să iasă cu mine”. Și credeți-mă chiar a funcționat și cred că dacă acum ne-am revedea pe stradă ne-am amuza copios =)))) moooor nu mai pot de râs.

Dragi băieți,  dacă o fatăavă spune așa ceva când voi încercați să o „combinați” înseamnă că nu vă place șică nu e interesată de o posibilă relație. Sau poate chiar are nevoie la baie.:)))

Dacă ți-a plăcut această întâmplare,  dacă te-ai aflat într-o situație asemănătoare sau ți se pare amuzant și ai râs, dă un like, un share și abonează – te la canalul meu de YouTube și la pagina mea de Facebook pentru a rămâne mereu la curent cu toate prostiile pe care le mai fac.

Vă las acum, că am nevoie… :))))))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: