Mi-am scris o scrisoare secreta!

Mă gândeam că uneori deschid cutia de scrisori și nu primesc nimic înafara de reviste de la lidl sau alte magazine. Știți probabil și voi despre ce vorbesc. Voi poate mai primiți scrisori, dar unde sunt acele scrisori care se trimiteau pe vremuri? ?

Am stat și am meditat asupra acestui subiect pentru că mie doar mama îmi mai trimitea scrisori care mă bucurau tare mult. Am evitat să îi dau noua adresa pentru ca de fiecare data, mama îmi punea și bani în plic. 

Dar vreau scrisori. Vreau sa primesc în poștă o scrisoare în care sa mi se spună cât de mult îmi duce cineva lipsa sau scrisori de încurajare sau scrisori de felicitări pentru reușite. 

Cui sa îi cer și cui sa dau adresa mea? Așacă am decis să îmi scriu o scrisoare și peste un an să o pun în cutia poștală.  

Ce voi scrie în scrisoare?  De fapt ce am scris deja:

„Draga frumusețe mică, 

nu râde, dar tu chiar ești superbă. Te laud eu și Îți fac tot eu complimente pentru ca știu ca Îți plac și te simți bine când ești apreciată. 

Am aflat cât de bine Îți merge. Ești mai mare decât mine cu un an și deja ai ajuns sa scrii romane citite pana și de președintele României.  Glumesc. Le citesc doar fanii tai.  Probabil ca asta este o scrisoare pe care o găsești printre mulțimile de scrisori primite de la fani, de la cititori. 

Ti-am citit cartea!!!! Este minunata și nu doar minunata; ce minte extraordinara poți avea încât sa creezi așa ceva?

Felicitări și pentru master.  E bine ca te duci pe la facultate. Studiile nu sunt doar studii. Anul viitor îmi vei da dreptate. În orice caz, orice cale pe care o alegi eu voi fi de partea ta! Sunt prietena ta cea mai buna, sunt sprijinul tău,  sunt persoana care te iubește cel mai mult pe aceasta lume și tu deja ti-ai dat seama de asta. Am înțeles că vrei să te muți din oraș?  As vrea sa îmi trimiți un răspuns și sa îmi spui unde pleci. Călătorești mult și toate aceste aventuri te-au schimbat enorm. Acum un an erai atât de diferită, erai așa ca mine. 

Faci o treaba minunata și nu uit niciodată sa te admir pentru tot ceea ce faci tu pentru mine. Mi-ai schimbat viața cu articolele pe care le scrii și m-ai ajutat sa trec prin perioade grele. Ai fost și ești persoana care mă ajuta fără sa își dea seama. 

Angelina, dragă,  ești fix ceea ce aveam nevoie. Dar uita-ma pe mine. Tu ești cea importanta. Nu știu ce cuvinte sa găsesc pentru a te complimenta. Nu știu dacă cuvântul perfecta este cel potrivit pentru felul în care ești tu. 

Și știi ce îmi place mult la tine? Îmi place ca ești și foarte modesta, nu recunoști niciodată în fata oamenilor ce geniu minunat ești. 

Sa trecem la treaba mai serioasă. Ai reușit tot ce Ti-ai propus și asta este bine. .. dar fără ajutor nu ai fi reușit.  Multumeste-le tuturor pentru ca au fost alături de tine. Este un miracol sa fii înconjurată de atâția oameni buni. Ai niște prieteni minunați. 

Felicitări și familiei tale pentru ca au știut sa te învețe câte puțin din tot… felicitări și celor care ti-au adus experiență negativa pentru ca fără ei nu ai fi avut ce scrie și ce povesti.

Ești o nebuna, Angelina! Ești încă un copil și asta îmi place cel mai mult la tine. Mulțumesc pentru acel zâmbet pe care îl văd zilnic și pe care îl îndrăgesc.  În ochii tai văd inocența.  Ești atât de dulce și în același timp atât de luptătoare. 

Visul tău în curând se va îndeplini în totalitate. Dar aștept o scrisoare în care sa îmi spui care este planul de acum înainte.  Care este următorul tău vis??

Te iubesc Angelina! Te iubesc așa Cum mă iubesc pe mine, așa Cum te iubești pe tine, așa Cum ne iubim!

Cu drag, 

Angelina”

Ai ajuns pana la finalul acestei scrisori? Tu ce Ti-ai scrie? Ce ai vrea sa Îți urezi? Care ar fi scopul scrisorii tale?

Lasă un comentariu și hai sa vedem cât de aproape ești de visul tău! 

P.s. scriu de pe telefon la miezul nopții.  Promit sa corectez!!!

2 gânduri despre „Mi-am scris o scrisoare secreta!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: