O intrebare pe zi!! Testez o aplicație super tare!

Am găsit de curând o aplicație interesantă pe care o încerc acum….
Este vorba despre aplicația Questions diary în care primești zilnic o întrebare legata de viață în general sau despre gândurile tale. Ceea ce mi se pare genial este faptul că peste 1 an, aplicația Îți pune aceeași întrebare și după ce răspunzi poți sa revezi răspunsul pe care l-ai dat cu un an în urmă.

Mi se pare genial faptul că răspunsul nostru poate sa difere de la an la an. Întrebările nu sunt complicate.. de exemplu prima întrebare a fost dacă sunt fericită… și alte întrebări precum ceea ce îmi doresc cel mai mult sa fac sau fără ce nu as putea sa trăiesc. ..
Dacă mă întrebați pe mine ce scop are aceasta aplicație,  prin câteva întrebări pe care nu ți le pune nimeni de obicei, și prin răspunsurile elaborate, poți sa evoluezi foarte tare și peste un an sa observi singur evoluția ta.

Chiar dacă par niște întrebări fără rost sau simple ele de fapt sunt puse foarte inteligent, sunt întrebări pe care ți le-ai dori sa le auzi din partea cuiva, sunt întrebări pe care chiar și tu ți le pui zilnic dar la care nu răspunzi în scris. Și știm bine câtede important este sa scriem ceea ce gândim. 

Apoi trebuie sa va spun, dar probabil știți deja cât de important este pentru noi sa fim pozitivi și sa gândim pozitiv… așadar,  toate întrebările din aceasta aplicație mi se par ca Îți dau o energie pozitivă și evident răspunsurile vor fi pozitive.

Zic sa încercați aplicația. O găsiți gratis în magazinul play de pe Android. Nu știu dacă există și în alta varianta. În orice caz aceasta nu este o publicitate plătită.  O fac pentru că,  cred eu, va poate ajuta și va poate pune întrebarea cheie pe care nimeni nu a știut sa o pună. ..

Un gând despre „O intrebare pe zi!! Testez o aplicație super tare!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: