Turul din Jungla in Thailanda, Krabi! 20 Mai, Ziua 5

Dragi prietenim ne-am întors din vacanță de ceva timp și încă nu v-am povestit cum a fost turul din jungla!

Aici aveți un video cu turul din junglă și toată ziua petrecută în Krabi:

 

Și zic să vă povestesc exact despre ce este vorba, dar nu înainte de a vă pune link cu celelalte articole din zilele precedentem articole în care vă povestesc prin ce peripeții am trecut: aici găsiți prima zi unde veți vedea cum eram gata gata să pierdem avionul spre Bangkok, aici este a doua zi și cel mai ciudat este că aici un tip voia să ne fraierească, să nu uităm că există și a treia zi aici unde voiau să ne fure bagajele și în a patra zi  unde deja mă obișnuisem cu Thailanda. ENJOY!

20170520_111457

Vă informez din nou probabil că am stat la Hotelul Las Playtas Resort în Krabi și  că am rezervat un tur la o agenție de pe stradă; O femeie care ne-a atras atenția și care părea mai drăguță decât ceilalți. Am ales acest tur de o zi în care urma să vizităm The Emerald Pool, Tiger Temple și Hot Spring Waterfall).

20170520_103627

20170520_122209

În acest tur era inclus și plimbarea pe elefanți dar am refuzat categoric pentru că mă gândesc la acei elefanți cât de chinuiți sunt când doi grași se pun pe el. Probabil că ar fi costat mai mult dacă voiam și plimbarea pe elefanți.

20170523_162155.jpg

După lungi negocieri (pentru că așa se practică acolo) am plătit 1400 bts pentru 2 persoane. Un preț foarte bun pentru ceea ce ne oferea acest tur. Țin să precizez că aveam inclus în tur și: masa de prânz din care chiar ne-am săturat (vedeți în video) și ceea ce mi s-a părut drăguț este că în acest tur venea microbuzul și ne lua din fața hotelului în care stăteam și ne aducea înapoi la final.

20170520_105354.jpg

20170520_145712

Tiger Temple este mai degrabă pentru sportivi sau pentru persoane care inchiriază mașină pentru că noi aveam doar 40 de minute să vedem și templul și să urcăm și scările până sus pe munte…. Sunt în jur de 1200 de trepte și dacă urmăriți videoul veți vedea că nu e vorba de scări normale ( sunt inegale, ba prea mari, ba prea mici).

20170520_121344

Știu că toată lumea scrie despre asta, dar țin să vă spun și eu: GRijă la maimuțe, obișnuiesc să fure !! În curtea templului sunt multe și vor banane. Nu vă faceți griji în schimb că nu aveți cu ce să le hrăniți, tailandezii s-au gândit la tot, au de vânzare mâncare pentru maimuțele!

20170520_145953

Să vă luați prosop și să vă îmbrăcați lejer dar decent pentru că: puteți intra în două locuri în apă (piscine naturale) și la templu indiferent dacă sunteți bărbat sau femeie se impune o ținută decentă. Nu uitați de apă/ Luați multă pentru că aveți nevoie dacă vă decideți să urcați până sus.

20170520_121353

În orice caz se merită acest tur, este foarte atractiv!

Știu că sunt multe de spus despre această vacanță și până la următorul articol vă las să urmăriți videourile făcute.

Nu uitați să vă abonați la canalul meu pentru că mă motivează foarte mult!

Mă găsiți și pe Facebook sau pe Instagram!

Un gând despre „Turul din Jungla in Thailanda, Krabi! 20 Mai, Ziua 5

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: