Dau tot doar pentru un zâmbet! 

Și când credeam că viața e o joacă, am realizat că de fapt suntem prinși în jocul ăsta doar pentru că jocul nu se termină când vrem noi, că zarurile nu sunt aruncate de o mână umană și că ceea ce noi numim destin alții numesc soarta!

Nu vreau sa fii confuz după ce citești acest articol, ceea ce voi scrie mai departe , deci ceea ce vei citi ar trebui să spui și celor pe care îi cunoști și să încerci să înțelegi fiecare cuvânt. 

Suntem ființe vii, făcute ca să supraviețuim, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne comportăm ca niște animale. 

Era o poruncă pe care Dumnezeu a lăsat-o, și nu îți voi vorbi despre Dumnezeu în acest articol chiar dacă el are un loc important în viața noastră,  porunca suna cam așa „Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți”. Crezi că porunca asta e o prostie?

Ce vreau să evidențiez este faptul că ar trebui să ne iubim mai mult. Și nu doar de iubire vorbesc ci și despre înțelegere, respect, bunătate, fericire și blândețe.

Fii bun, om bun! Înțelege-l pe cel care e trist azi, care îți vorbește nervos sau care te tratează indiferent.  Poateacă are o zi proastă.  Zâmbește-i,  poate că zâmbetul tău îi va da o clipă de bucurie sufletească. 
Și știu că suntem obișnuiți să fim răi unii cu alții, dar de ce să fim răi, să ne înnegrim sufletul când din bunătatea și înțelegerea noastă putem da mai departe.

Poate că articolul ăsta nu o sa fie pe placul tău și poate că mesajul nu îl înțelegi.  Eu doar încerc sa Îți spun că există o viață mai bună pentru tine atunci când ești mai bun.

Și dacă nu ai ințeles, nu este grav, explic mai bine. Doar atât încearcă zilnic să faci: zâmbește atunci când vorbești cu cineva, lasă problemele acasă, fii politicos, ascultă-i pe ceilalți și oferă soluții.  Schimbarea începe cu tine!

Eu îți ofer acest articol și din suflet Îți spun că ești un om bun și fără să donezi sânge în fiecare lună, și fără sa ajuți nu știu ce bătrână să care sacoșa etc, ești un om bun doar pentru că așa te-ai născut.  Pur. Inocent. Dulce. 

Și atunci când zâmbești, zâmbetul tău face alte sute de persoane sa zâmbească pentru ca această „boală” se transmite. 

Da. Iar stau în pat și în loc să dorm scriu. Pentru că voiam să schimb chiar de acum ceva în lume!

Voiam sa știi și tu că oamenii răi, de fapt nu există.  Oamenii răi sunt oameni buni care au probleme și de care nimeni nu se interesează.  Sunt oameni care își doresc să fie buni dar nu primesc ajutorul. Fii tu ajutorul lor.

Nu sunt o sfântă, dar poate că un mic articol schimbă puțin gândirea a o sută de oameni. 

Nu uita să și iubești să fii bun!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: