Mon cher, dragostea nu se cumpără, dragostea se face…

Credeai că sunt de vânzare ca oricare dintre alea cu care îți pierzi timpul. Păcat că femeia adevărată nu o cauți unde trebuie!

Dragule, femeia pe care o cauți nu face sex cu necunoscuți și nici dragoste pe bani. Ceea ce cauți tu nu se numește târfă de doi lei, ai nevoie de o femeie cu stil.

Păcat că bordelul de lux vinde amorul pe bani grei. Și tu credeai că acolo îți vei găsi marea iubire. Săracul de tine, duceai saci plini de bani în acea căsuță mică și murdară, și plecai fericit că ai umplut un săculeț micuț cu viitorii tăi moștenitori.

Ha! Credeai că sexul cu ele este de fapt dragostea cu ea. Ce imaginație săracă. Că doar acolo ai lipsuri! În rest, te crezi bogat cu  mașini scumpe și afaceri de milioane de euro. Ce bogăție e asta?

Ajungi acasă și nu găsești decât niște mâncare comandată și niște cămăși călcate de o menajera. Dar tu ești un fericit. Măcar ai golit „stomacul” și ai dat de mâncare la săraci.

Dar te înțeleg, dragule, știu prin ce treci. E greu să mai găsești femei care să îți ofere dragoste pentru sufletul tău. Acum, și tu probabil că ai un suflet gol, dacă nici o fată nu cade în plasa ta. Dar nu știu dacă să te compătimesc pentru că totuși o duci bine.

pounds-1780845_1920

Mă întreb, copiii îi vei face tot cu femeile pe care le plătești? Sau poate că vei găsi o țoapă care să îți facă un copil și să se care apoi cu o sumă frumușică pe alt continent.

Dacă nu ai învățat încă, dragostea se face, nu se cumpără. Dragostea se întâlnește în locuri decente, nu în baruri și nici în bordel de lux. Banii tăi nu pot cumpăra tot.

Sau poate că au putere asupra câtorva femei, dar cred că ceea ce îți trebuie ție nu se cumpără, nu se împrumută și nici nu se uită niciodată.

Scumpul meu, femeia care nu te are, te vrea. Femeia care te-a avut, te-a uitat deja. Pentru că de fapt ele au vrut banii tăi și după ce au terminat averea pe care le-ai lăsat-o, te-au dat dracului.

Dar dacă tu cauți sex nebun, atunci înțeleg de ce te duci în locurile alea…

În fine, îmi pare bine că te-am cunoscut! Cecul tău mi-a făcut bine până când am consumat tot. Dacă mă mai vrei, cunoști adresa bordelului meu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: