Fetiță mică, în brațele mele ai devenit femeie…

Aruncă fotografiile cu noi doi și hainele pe care le-am lăsat intenționat printre hainele tale. Închide aragazul pentru că nimeni nu o să mai gătească la el.

memory-2021124_1920

Poți să stingi și televizorul, tu oricum nu te uitai la el. Și poți să îți chemi în sfârșit prietenii la tine să petreceți, acum nu mai sunt în viața ta.

Îmi spuneai cândva, de fapt mi-ai spus atunci, știi tu când „fetița mea mică, în brațele mele ai devenit femeie„. Și îmi mai spuneai și că „mereu te bagi în probleme, și vii mereu să te iert”. Nu eu eram cea care se implica în probleme. Eu doar le rezolvam pe ale tale.

Ce fetiță mică eram, ce naivă de fapt! Altfel cum aș fi putut să te iubesc? Și fraiera de mine, a căzut în capcană. Și tu ai știut să profiți la locul și la momentul potrivit.

woman-994744_1920

Nu mă mai doare acum nici măcar amintirea zâmbetului tău, nu mai simt nici șoapta aia, spusă în toiul nopții.

Ce meriți tu de fapt? Când am plecat nici măcar nu te așteptai la toate astea. Ca și cum totul era o confunzie. Te auzisem de multe ori când vorbeai cu prietenii tăi spunându-le „nu mai vreau să aud de ea. Nu o mai vreau în viața mea. În curând mă căsătoresc cu alta. Ea e doar cea care umple vidul.”

Mă întreb acum dacă am reușit să îți umplu vidul? Sau dacă am reușit să fac ceva pentru tine..

Și am plecat pentru că știu că acolo unde nu ești bine venit nu are rost să stai. Și nu am vrut să aștept să îmi spui tu primul că te-ai săturat de mine.

Ce e drept, nu m-am săturat de tine. Dar nu pot să inventez sentimente acolo unde ele nu au ce căuta.

Fetița aia mică, fetița aia a ta pe care ai schimbat-o atat de mult, și mai târziu ai schimbat-o pentru alta, te-a părăsit!

Aruncă toate amintirile cu noi doi. Știu sigur că ai nevoie să faci o curățenie generală în casă, pentru că doar așa se va curăța și ultima lacrimă din dragoste pe care o vărsam atunci când lipseai noaptea.

attractive-1867127_1920

Șterge-mi urma de pe pielea ta, șterge-mă din sufletul tău dacă încă mai există un gram din mine în tine. Eu te-am șters, am dat foc tuturor cadourilor de la tine și am stins apoi focul cu lacrimile mele de crocodil!

Acum, fetița ta nu mai plânge, pentru că fetița a devenit femeie, dar chiar și așa, încă mai are nevoie de îmbrățișarea ta. O să mi-o dea altul….

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

al most everything..

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: