Mă iubești? Asta este iubire? Răspunsul către „sclavul” meu!

Dragă „sclavule”, îți scrie regina după ce a citit articolul ăsta.

Zici că sunt o femeie rea, mi-ai spus că te-am rănit și că te distrug de fiecare dată când te privesc?

Mi-ai spus vorbe dulci, da este adevărat, dar atunci când mi le spuneai priveai altă femeie. Că te-am mințit? Este normal să te mint. Cum să fiu sinceră cu un om în care nu pot avea încredere? Cine are încredere în tine?

Mă vrei? Cum să mă dorești? M-ai avut de atâtea ori și m-ai pierdut. Dacă am plecat, nu am plecat de bună voie! Când am plecat m-ai lăsat să plec fără să îmi spui nici măcar „mai stai”! Vrei un sărut de adio? Asta spui tuturor!

Dar cum să îți dau un sărut de adio atunci când tu mă dai afară din casa noastră?

Și acum îți spun: „Bărbate, te-am iubit al dracului de mult și tu nu ai știut să mă apreciezi!”. Cum adică cine o să mă mai iubească dacă nu tu? Cum adică nu mai exista „proști” care să mă iubească așa cum o faci tu? Nu ești tu ultimul bărbat de pe pământ și nici eu cea potrivită pentru tine.

Da, am spus că am frânt inimile celor mai frumoși bărbați din jurul meu, dar și ei mi-au frânt inima când m-au părăsit. Sunt eu femeia pe care o descriai în halul ăla? Mi-e greu să mă recunosc.

Înfățișez eu răutate, invidie, parșivenie? De ce mi-ai adresat toate aceste defecte pe care nu le am și nu le voi avea niciodată!

Mă vrei în bucățele mici, așa spuneai. Mă vrei și în același timp nu mă vrei, dar cine te mai întelege? Eu îți fac rău dar în același timp bine. Ce imbecil. Ești un fraier că m-ai lăsat să plec. M-ai iubit doar atunci când palma ta se atingea agresiv de obrazul meu.

M-ai iubit doar atunci când firele mele de păr rămâneau în mâinile tale și când ochii mei purtau amprenta pumnului tău. Ce iubire e asta?

portrait-1324072_1920

Da, masochistă!

Acum că m-ai pierdut mă vrei înapoi. Atunci când mă aveai priveai spre ce aveai înaintea mea. Ești pierdut. Ce iubire platonică.. Cine să te iubească pe tine? Tu nu știi ce vrei și nici nu ești hotărât să faci ceva cu viața ta.

Eu am rămas cu picioarele pe pământ! Nu mă mai căuta! Încearcă să stai la distanță de mine pentru că nu pot să te mai accept în viața mea nici măcar printr-o scrisoare.

Cândva, din tine voiam să fac un om respectabil, dar tu ai crezut că vreau să te transform într-un nimic umblător pe stradă. Din păcate pe strada mea chiar asta ai devenit. Îți vreau tot binele din lume.

Nu mă mai semnez, știi bine cine îți scrie. Aceeași proastă care avea grijă de tine atunci când îți era rău. Aceeași „REA” pe care o vrei înapoi dar care nu mai vine!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: