Femeie, când vei înțelege că te iubesc?

Ce simt pentru tine nu mai este un secret. Nu doar că ți-am spus-o de un milion de ori dar acum deja încep să o iau razna.

Femeie, te iubesc al dracului de mult!

Și cine crezi că mai poate să o facă precum mine? Crezi că mai există proști pe lumea asta care să te iubească așa? Care să te mângâie cu vorbe dulci, care să îți simtă parfumul prin pielea ta catifelată. Știi ce ești tu? Ești o rea! O rea cu tot tacâmul. Mă minți fără rușinare, dar totuși ai ceva misterios în tine…

Apari și dispari imediat după ce mi-ai transformat inima în piatră. Te îmbrățișez și mă respingi. Știu că mă minți, dar te iubesc pe zi ce trece mai mult!
Povesteai că ai frânt inimi celor mai frumoși bărbați din lume. Ce să mai cred? Te jucai cu sufletele lor și după le ardeai. Ce să înțeleg? Îmi juri pură iubire, dar după mă părăsești? Ce pot să mai cred despre toate astea?

Te vreau, femeie! Mă înnebunești chiar dacă vorbești atât de mult, dar spui atât de puține lucruri despre noi. Ești o rea și totuși iubesc răutatea din ochii ăia ai tăi. Țipătul ăla când mă respingi.

Încă te aștept chiar dacă tu te îndepărtezi! Îmi arzi sufletul și în același timp mi-l stingi cu lacrimi. Parcă ai mânca doar mere otrăvite și te-ai hrăni cu rănile foștilor tăi iubiți. Provoci doar răutate, doar invidie și îmi este greu să ies din viciul ăsta.

Tu ești viciul meu! Tu ești fumul de țigară pe care îl trag cu atâta forță ca atunci când am nevoie de tine și vreau să te simt a mea. Ești a mea, dar ești și a altora.

woman-1466236_1920

Ești o rea, dar ești atât de bună! Felul ăsta în care mă privești mă face să te doresc mai mult, ca un nebun. Mi-e sete de tine, mi-e sete de durerea pe care mi-o lași mereu când mă părăsești!

Nu pleca! Dar totuși pleacă pentru că te vreau și nu pot să te am decât atunci când te primesc în bucățele mici. Te iubesc! Dar ce iubire e asta, masochistă?

Scoate din mine tot ce vrei, dar înainte să pleci lasă-mi un sărut pe buze, fă din mine un nimic umblător pe stradă, dar te rog în același timp să mă lași în agonie, vreau să am o amintire cu tine și doar durerea îmi amintește că ai fost aici!

Când vei înțelege că te iubesc și fără să te am? Când vei înțelege că rănești tot ce privești și că răutatea asta mă transformă într-un suflet inutil.

Femeie rea ce ești, hai vino înapoi!

Semnat, un sclav la tronul reginei.

Un gând despre „Femeie, când vei înțelege că te iubesc?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: