Oricât de mult aș vrea nu pot renunța la tine!

Te caut peste tot. Și chiar de nu te găsesc nicăieri în lumea asta mare, ești în mine în sufletul meu și nimeni nu poate să îmi ia asta!

Când te vedeam înainte pe strada mea credeam că ești un vis. Te-am iubit și te iubesc încă. Sau nu știu dacă iubirea asta este iubire sau doar obsesie pentru că mă gândesc la tine ca la un obiect de care să mă pot folosi.

Ești bărbatul viselor mele, sau poate ești doar o iluzie care se spulberă de fiecare dată când nu te găsesc în locul nostru preferat.

Cine este de vină? Eu, că m-am îndrăgostit ca o proastă sau tu că nu ai văzut iubirea asta? Cine este acum vinovatul în toată această poveste? Fata naivă care încă sufera după tine sau bărbatul ăla serios care nu a știut nici măcar o șansă să dea?

woman-1209072_1920

Am încă dubii! Nu știu dacă tu ești binele care îmi face rău. Nu înțeleg dacă acest rău este bun pentru mine. Nu că nu ai fi un om bun, dar doar prezența ta îmi face atât de mult rău. Sau mai degrabă absența ta îmi face rău pentru că acum îmi dau seama cât de mult îmi lipsești.

Cine poate să îmi spună de ce nu pot renunța la tine? Ai fi putut să mă lași măcar o dată să îți ating obrazul, ai fi putut măcar un singur moment să îmi spui că totuși putem încerca să facem ceva pentru relația asta pe care eu o vedeam perfectă.

Ce relație? Nici măcar nu ai fost al meu, dar eu am fost a ta mereu, eu am fost a ta pentru că mă gândeam la tine atunci când mă trezeam, atunci când mâncam, atunci când vorbeam cu ceilalți oameni.

Cât să mai sufăr după tine? De când ai plecat ar fi trebuit să mă simt mai bine, dar pe zi ce trece îmi dau seama că tu erai de fapt răul ce îmi făcea bine, tu erai meschinul ăla de se juca cu sufletul meu.

Te vreau înapoi! Întoarce-te! Nu pot renunța la tine pentru că renunțând la tine aș renunța la imaginarul din mine!

Un gând despre „Oricât de mult aș vrea nu pot renunța la tine!

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: