Când am pierdut-o mi-am dat seama ce însemna de fapt ea pentru mine..

-Când am pierdut-o mi-am dat seama ce însemna de fapt ea pentru mine..

-Despre cine vorbești? îl întreb și încerc să îi ating mâna…

-Despre ea, despre persoana care mi-a schimbat viața!

-O cunosc? Este o femeie?îl intreb și mi se pare că în acel colț lumina soarelui nu mă lasă să îi privesc din nou ochii aia.

-Poate că o cunoști. De fapt ai cunoscut-o cândva… Pe atunci și ea mă iubea.

-De ce ai părăsit-o?

-De prost!

-Acum îți este bine?

-Cum să îmi fie bine, când plâng după ea în fiecare noapte; vreau să fie din nou lângă mine, nu pot nici măcar să deschid ochii noaptea, mi-e greu să văd că nu este lângă mine. Mereu îmi va rămâne vocea ei suavă, ploaia care va cădea peste acest corp al meu, și mă va uda cu lacrimile ei. O vreau înapoi, dar ea nu mai vine.

-Și dacă se întoarce la tine?

-Ar fi cel mai mare miracol. Când eram împreună totul era perfect, doar eu vedeam totul ca pe o imperfecțiune. Această femeie care acum nu mai este decât o amintire frumoasă din mine, această femeie care acum probabil plânge în brațele unui alt bărbat care știe să o aprecieze.

woman-1585593_1920

-Cine a greșit?

-Eu! Nu am știut să fac să fie bine, nu am știut să o păstrez lângă mine. Am alungat-o atunci când am crezut că altă femeie îmi poate face ceea ce ea îmi făcea cu ochișorii ăia mici. M-aș întoarce la ea și acum dar unde să mă intorc. Nu mai știu dacă merit surâsul ei.

-Ce vei face de acum încolo?

-O voi căuta în toate femeile din lume, o voi strânge în brațe de fiecare dată când îmbrățișez o altă femeie. Îi voi șopti la ureche cât de mult o iubesc mereu când voi avea în preajma mea o altă femeie. Prin ele o voi vedea pe ea. Prin mine voi vedea mereu lașul ăla care nu a știut să spună la timpul potrivit ce avea de spus, fugarul ăla care a încercat să scape de iubire, fricosul care s-a temut de dragostea ei.

-O mai iubești?

-Venele mele strigă după sângele ei, nu că o iubesc, ea este însuși iubirea. Ea este drogul din mine, ea este strigătul pe care îl am atunci când o caut. Ea este aceea pe care am pierdut-o înainte să îmi dau seama că o iubesc.

-De ce nu îi spui acum ce simți?

-Crezi că mai vrea să știe? Crezi că mai pot să fac ceva acum? Ea ar fi vrut să îi spun asta atunci când o țineam în brațe, nu acum când ea este a altcuiva. Sunt prea prost, pierd ceea ce iubesc. Dar acum lasă-mă să te îmbrățișez pe tine. Am pierdut-o pe ea. Pe tine nu am de gând să te pierd. Am iubit-o și încă o iubesc, dar prin tine o văd pe ea!

-Crezi că pot accepta asta?

-Din iubire acceptăm orice. Iubirea ne ajută să fim mai puternici chiar și atunci când suntem slabi. O simt prin tine și prin vorbele tale. O caut prin toate acțiunile pe care le-am făcut împreună, pentru că știu că tu ești ea chiar dacă ea nu poate fi niciuna dintre ele.

-Vorbești fără sens, știai?

-Doar ține-mă în brațe și îți jur că nu îți voi mai da drumul niciodată, doar iubește-mă și îți voi arăta cândva cât de mult te-am iubit!

Abia după ce m-a pierdut și-a dat seama că eu eram ea, că noi toate eram ea..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: