Fii decentă și sexy în același timp!

Cum crezi că poți atrage pe cineva? Asta e greu de spus.. Fiecare om e diferit și este atras de diferite tipuri de femei. Nu poți să fii cameleonică.

Ceea ce poți este să fii și decentă și sexy în același timp. Femeia care lasă o umbră de mister într-o conversație, sau cea care nu dă tot din casă este mult mai atrăgătoare. Nu trebuie să fii sexy purtând îmbrăcăminte provocatoare. Cred că contează foarte mult și comportamentul sexy.

Ai niște picioare superbe și într-o rochie mai lungă, ai niște sâni vizibili și printr-un tricou cu decolteul micuț. Rujul tău roșu nu este doar sexy este poate și vulgar. Poți să folosești și un ruj de culoarea pielii care strălucește. Nu trebuie să porți tocuri de 20cm. Poți purta și niște tocuri de 3 cm care sa îți evidențieze glezna.

Nu hainele te fac sexy. Mersul tău de felină, zâmbetul tău „răpitor”, felul în care privești un om dar și atitudinea te fac sexy. Și totuși rămâi decentă chiar dacă ești foarte atrăgătoare.

Nu încerca să fii altcineva dar încearcă doar să fii mai feminină, mai delicată!

Cândva, cineva îmi spunea că ar trebui să merg cu grijă pe stradă, și nu mi-o spunea doar pentru că eram împiedicată dar încerca să îmi transmită și alt mesaj și anume acela de a fi mai senzuală.

beauty-2060896_1920

Niciodată nu am fost de acord cu femeile care își lasă sânii la vedere într-un decolteu forțat sau femeile care merg cu un fund de rață ridicat doar ca să provoace erecții. Nu mi-a plăcut niciodată modul ăla de sexicism, mi s-a părut vulgar și poate chiar ridicol.

Cred că atrăgătoare poți fi și altfel și conteaza mult și ce scoți pe gură. Dacă ești proastă, mai bine taci, este adevărat! Dar dacă simți că ai multe de spus, cred că mai bine te-ai axa pe asta.

Bărbații apreciază mai mult femeile cu cap decât cu fund bombat!

Imaginează-ți că ești un produs. Eticheta acestuia este foarte importantă (adică hainele pe care le porți), dar și mai importantă este calitatea produsului (adică intelectul și sufletul). Depinde ce promovare faci acestui produs, daca știi să-ți faci o publicitate bună, oamenii își vor dori să te cunoască mai bine, dacă te bazezi doar pe etichetă, adică pe îmbrăcăminte, oamenii se vor uita doar la asta și te vor aprecia mult mai puțin.

Începe de azi să îți exprimi părerea și încearcă să o faci decent și atrăgător! Fii femeie respectabilă și în același timp misterioasă!

Semnat, una care face exact opusul!!!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: