Femeia nu este slugă dar nici bibelou!

Încă mai vrei să fii respectată ca femeie. Încă îți dorești să fii apreciată pentru ceea ce faci cu toată munca din casă, cu grija ta pentru copilași, cu toate bunătățile pe care le pregătești. Să nu mai vorbim despre faptul că tu ești cea care aduce bani în casă și în același timp ești și stâlpul familiei.

Atunci când oricine din cei prezenți în casa are o problemă, ajuți fără să te gândești la tine. Ești obosită și uiți să te mai aranjezi.Te consideri călcată în picioare. Poate că uneori consideri că o cârpă de praf este și mai fericită decât tine. Are doar praful de curățat. Tu faci atâtea lucruri.

Și ce mai ai pe lista de treburi de făcut în casă? Cumpărături? Aha. DA! Și mai ce? Ah da!! Speli haine, faci curățenie și altele..

Ce să ne plângem? Suntem femei! Nu trebuie să ne considerăm slugi. Cel puțin eu nu o fac! Și poate că această curățenie în casă mie mi se pare inutilă uneori. Uneori ne căutăm singure probleme. Cred că viața ar fi mai ușoară dacă ai face curățenie doar o dată pe săptămână. Apoi despre alte taskuri cred că toate se pot împărți. Egalitatea între sexe nu constă doar în drepturi ci și în responsabilități pe care le împarți cu bărbatul de lângă tine.

Aici este un articol care merita citit: https://carmenpuscasublog.wordpress.com/2017/02/21/femeia-vrea-egalitate-intre-sexe/

teresa-wright-399482_1920

Cred că ar trebui uneori să nu ne dorim atât de mult să fim un bibelou frumos. Nu de alta, dar cârpa de praf nu ar avea cine să o folosească și tu ai rămâne un bibelou frumos dar prăfuit.

Bărbatul trebuie să te ajute.. Dar și tu trebuie să îl ajuți pe el. Tocmai de aia vă numiți cuplu. Pentru că rezolvați lucruri împreună.

Tu nu ești sluga lui și niciodată nu trebuie să crezi asta despre tine. Nu îi spune nici măcar lui că așa te consideri pentru că în curând chiar vei ajunge să fii o slugă. Ceea ce crezi înseamnă că îți dorești, iar ceea ce îți dorești se îndeplinește uneori.

Ceea ce cred că ar trebui să faci este să fii pe undeva pe la mijloc. Nici bibelou, abia aranjat scos din magazinele de haine, iubind mai mult ce porți decât persoana de lângă tine dar nici o slugă în propria casă, nu vreau să te văd îmbrățișând mai mult mătura decât propriul tău bărbat…

Fii o femeie și atât. O femeie modernă care uneori cară sacoși grele, alteori ieșind din salon cu unghiile abia făcute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: