Totul este doar din obișnuință!

Mi-aș dori să fie ca la început. Mi-aș dori să nu ne mai certăm, să ne iubim lafel de mult, să fim încă sinceri și fără frici. Ți-am dat atât de multe șanse, atât de mult timp pierdut gândindu-mă că poate te voi aduce la viața pe care o trăiam cândva.

Spune-mi ce e de făcut? Tot ce voiam era să te am din nou în brațe, să îți zic ce simt. A rămas doar o poveste de povestit. Și începe cu „A fost odată ca în povești”, dar s-a terminat doar cu un final trist. Această monotonie mă distruge psihic.

Am crezut că pot să fac ceva pentru noi și pentru povestea noastră. Speram ca viața să ne aducă ceva mai bun, speram să fie totul bine. Dar ceea ce tu ai făcut a fost să continui cu acele seri în fața unui televizor mincinos. Ai rămas mereu cu același tip de vin și te mulțumeai mereu cu acele legume fierte.

Nu ai cerut mai mult. Și eu dacă ceream, tu nu îmi dădeai nimic. Totul era din obișnuință. Până și sexul la noi era mereu lafel. Știam deja care sunt mișcările, cunoșteai deja aceeași lenjerie intimă și nu te plictiseai parcă de ea. Dar eu eram deja plictisită de noi.

Am rămas doar cu niște amintiri. Trăgeam de relația asta doar pentru că voiam un final fericit pentru povestea noastră. Mi-am dorit prea multe de la relația noastră, și felul ăla în care stăteam la aceași masă în fiecare seară, felul ăla în care ieșeam la același restaurant o dată pe lună, acel fel în care ne sărutam, acel tip de iubire pe care nu o mai regăseam în această obișnuință.

Când te priveam simțeam că tu ești bine, când mă priveam știam că această relație nu are cum să mai continue. Acest articol este pentru tine. Pentru că știu că nu ai înțeles de ce te-am părăsit. Te-am părăsit pentru că eram prea obișnuiți cu noi doi. Pentru că nu mai descopeream nimic unul la altul. Pentru că mă plictisea și felul în care îmi spuneai „te iubesc”!

black-and-white-1678414_1920

Ai fost un băiat bun. Eu eram problema. NU. NOI ERAM PROBLEMA. Și dacă încă te întrebi ce nu mergea între noi doi, cred că ar trebui să îți reamintești ultimii ani pe care i-am petrecut împreună. Așa e! Făceam zilnic același lucru, nu ai nimic de povestit despre acele zile care au trecut.

Îmi cer iertare pentru că te-am făcut să greșești în relația noastră. Și pentru că m-ai plictisit teribil cu acea obișnuință a noastră. Aș fi rămas cu tine din obișnuință dar eu nu sunt genul ăla.

Sper să cunoști o femeie care să te învețe să ieși din rutină. Să cunoști o tipă care poate să te scoată din ceea ce ai intrat. Să te scoată din canapeaua aia din fața televizorului. Să te scoată zilnic la un suc, să vezi lumea și să îți dai seama că timpul trece pe lângă tine. Nu mai pot să mai stau acum de vorbă cu tine.

Închei această scrisoare spunându-ți că ar trebui să ieși puțin, privește ceea ce este în jur și sigur îți vei da seama că te-am părăsit pentru ceea ce era afară, pentru ceea ce vedeam de la geamul mic din bucătărie atunci când îți găteam.

Semnat, o tipă care s-a plictisit de rutina ta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: