Despre noi am spus multe dar despre mine nimic…

Ceea ce mereu mi-am dorit de la tine era doar să mă trezesc cu ochii tăi deasupra mea, mi-am dorit să mă scufund în ei. Să mă pierd în albastrul ăla.

Dar ceea ce tu ai făcut cu viața mea este greu de înțeles, m-ai adus într-o stare de „nu știu cum” și acum  te caut dar singurul tău răspuns este „nu știu ce”.

Am vrut ceea ce orice femeie și-ar dori de le tine. Dar poate că altele s-au mulțumit cu răspunsurile tale vagi, poate că altele au fost mai proaste decât mine, și nu vă jignesc fetelor, poate că de fapt eu am fost proasta care nu a înțeles cum stă treaba cu tine. Și dacă ele au acceptat tot ce tu nu ofereai, eu de ce nu am știut să mă mulțumesc cu ceea ce îmi spuneai?

Și sufletul meu ardea în tine, și ți-am spus să-l stingi pentru că doare, și pentru că rănile mă vor costa o viață întreagă să le îngrijesc. Ai tăcut și ai trecut pe lângă mine așa cum treceai și prin viață. Oare ți-a păsat de noi? Sau răspunsul la întrebarea asta este încă necunoscut?

Oricum.. vedeam la început în tine bărbatul care nu mă va dezamăgi, așa voiam să văd în tine. Vedeam un tip plin de speranțe și ambiție, dar tu erai un om plin de haos, un paralel cu lumea, un om care doar lăsa impresia de ceea ce nu va putea niciodată să fie.

Și știi? Credeam că bărbatul  într-o relație, și nu numai trebuie să facă femeia fericită. Să nu cumva să verse aceasta o lacrimă pentru el, pentru că nu merita sa versi lacrimi pentru niciun bărbat, nici măcar atunci când îi pregătești de mâncare și tai ceapă.

Bărbatul adevărat ar fi fost acela care m-ar fi trezit dimineața doar ca să-mi spună cât sunt de frumoasă.

Cel pe care l-aș fi urmat toată viața ar fi trebuit să fie un bărbat care să-mi știe toate secretele.. Problema era că tu erai secretul din viața mea. Pentru tine plângeam. Pentru tine mă trezeam dimineața înaintea ta doar ca să mă fac mai frumoasă decât mă vedeai… poate poate mi-ai fi făcut un compliment.
De astfel de bărbați m-am lecuit. Mi-am dat seama că prinții pe cal alb trăiesc doar în pădurile din basme, și că bărbații adevărați acum sunt cei care călăresc o mașină cu mai mulți cai putere.

Nu mai cred în bărbați. Nu mai cred în tine și în tot ce am avut, pentru că despre noi am spus multe dar despre mine nimic!

Dacă mă vezi pe drumul tău înseamnă că destinul m-a adus în cale doar ca să te facă să realizezi cât de importantă am fost în viața ta iar tu doar m-ai ignorat.

Caută alt drum pentru că strada mea este privată.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: