Barbații care nu te uită…

Există atât de multă iubire într-o relație, încât și după ce v-ați despărțit, el să nu te uite?

Și chiar dacă te-a înșelat, el tot la tine se gândea. Și chiar dacă făcea sex cu o roșcată focoasă în birou, el tot la tine se întorcea. Tot în patul vostru dormea și tot cu tine pierdea timpul în fața unui televizor.

Dar dacă te-ai săturat de toate astea, este normal să îl părăsești. Mai ales că erai înșelată. Dar unii bărbați regretă după ce înșeală.

Merită oare a doua șansă? Tu i-ai da a doua șansă? Te întreb pentru că știu sigur că pentru el nu ai fost o oarecare. Ai fost femeia pe care el nu o va uita niciodată.

A împărțit cu tine tot, mai puțin amanta pe care tu oricum o displăceai pentru că îți făcea treaba. Dar el tot cu gândul la tine era, nu la amantă. Pentru că ea rămâne o femeie oarecare, dar tu ești Doamna lui.

Poate că de aia nu te-a uitat. Pentru că tu ești acea bucățică de carne în care se regăsea. Tu ești particica aia a lui pe care el o poseda cum își dorea el. Și o femeie nu este un obiect, dar unii bărbați o folosesc ca și cum ar fi cel mai ieftin obiect găsit într-un anticariat.

Ești uzată? DE ce să te lași posedată de el? Și totuși sunt bărbați care nu te uită pentru că ai însemnat în viața lor mai mult decât îți imaginezi. Tu ai fost schimbarea din viața lui. Tu ai fost cea care a mutat canapeaua din sufragerie din stânga în dreapta și ai schimbat lustra din dormitor. Tu ești cea care gătea mai picant sau cea care l-a învățat să punî capacul la wc înapoi după ce își făcea nevoile.

Și nu doar asta ai schimbat, ai schimbat o mentalitate, ai maturizat un băiețandru care venea beat acasă în fiecare weekend. Ai transformat un burlac într-un bărbat de casă.

Singurul lucru pe care nu ai reușit să-l faci este acela de a-l împiedica să te înșele.Dar toate se învață cu timpul, oricum este normal, nu avem super-puteri. Toți suntem oameni și facem ce putem. Oamenii greșesc și greșelile lor le dau o lecție. De aia nici nu poate să te uite.

Și chiar de te-a pierdut, nu regretă că te-a avut în viața lui. Ai fost ca o agendă, ca o aplicație care te învață să renunți la fumat. Ai fost acea femeie în viața lui care a făcut ceva bun pentru el. Ai fost binele care învingea răul.

Nu te vor uita niciodată. Îți zic din nou asta și nu bat câmpii. Pentru că cei care te uită înseamnă că nu au înțeles nimic din viața asta și mai înseamnă și că au pierdut ocazia să învețe ceva de la tine.

Bărbații care nu te-au uitat mai merită o șansă, poate doar pentru a-și da seama că încă te iubesc și că au încă nevoie de schimbarea pe care o propui.

Poate te mai gândești….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: