Ești ca un fum de țigară din mintea mea…

Te văd și știu că ești prezent aici dar parcă prezența ta mă moleșește. Parcă vreau să văd mai mult, să știu mai mult.. Aprinzi în mine un foc pe care doar sărutul tău îl mai poate stinge.

Sunt într-un impas în viața mea și aș vrea să știu dacă tu poți să fii cel care îmi arată calea spre bine. Dar tu de unde să știi toate lucrurile astea? Tu ești cel care aduce răul în viața unei femei, tu ești cel care aduce ceața și fumul.

Până și mirosul tău de alcool îmi face rău, până și pasul tău de sticlă îmi amintește de timpul pierdut cu tine. Te țin în minte ca pe o ramă fără fotografie bătută în cuie, și aceste cuie îmi fac rău, îmi transformă gândurile în dorințe.

Îmi faci rău și bine în același timp, te vreau, te doresc dar în același timp te resping pentru că știu ce nimicuri îmi poți oferi. Știu că sufletul tău este atât de gri încât singurele sentimente pe care ar trebui să le am, sunt remușcări.

Dar nu îmi pare rău! Chiar dacă nu știai să mă îmbrățișezi și credeai că aceste lucruri nu sunt gesturi de bărbați, eu știam să iubesc fiecare părticică din inutilul din tine. Apreciam mereu orice picătura de iubire pe care o scoteam de la tine.

Mi-aș fi dorit poate mai multe de la relația asta, dar ce poți să îți dorești de la o relație imaginară? Ce poate să îți ofere un bărbat care nu a fost prezent?

Îmi amintesc și acum ce a fost între noi, dar îmi pare rău că aceste amintiri nu sunt colorate. Te iubeam, dar iubirea asta îmi făcea rău. Cândva plângeam pentru „dragostea noastră” dar acum doar fum de țigară a rămas în urma ta.

man-1854175_1920

„Nu te-am uitat” se spune doar unui fost iubit care și-ar fi dat și viața ca să nu te piardă. Dar eu TE-AM UITAT! Nu te vreau înapoi și oricât de mult ți-ai dori tu să fim din nou împreună, eu această dorință nu o mai am. Nu pot acum nici să stau cu brațele încrucișate, pentru că știu că înainte tânjeam să stau în brațele tale, iar acum îmi este milă pentru tine.

Nu ai știut să mă apreciezi, nu ai știut să mă iubești. Eu nu pot face nimic acum. Nu mai există iubire pentru tine. Nu mai am nimic să-ți ofer, decât indiferență și nici pe aia nu o mai găsesc pentru că mintea mea este invadată de un fum incontrolabil.

Nimicul din sufletul tău nu mi-a umplut golul. Am dat tot ce aveam, și am rămas cu niște fluturi și păreri de rău.

Nu mă mai căuta!

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: