În cartea furată, Adam vorbește despre femei?

Cum am deschis cartea lui Adam am rămas impresionată de felul lui de a fi. M-am îndrăgostit de el a doua oară pentru felul în care descrie personajele de sex feminin din cartea lui. Fiecare femeie, în viziunea lui este diferită, fiecare are șarmul ei. El este un bărbat veșnic îndrăgostit de femei, sau cel puțin așa ne lasă impresia când citim primul său paragraf..

Vă spuneam în sinopsis că el se luptă și cu un coșmar… Un coșmar care apare aproape în fiecare noapte. Se pare că Adam a ales încă de la începutul romanului să povestească despre acest coșmar..

Voi ce credeți că semnifică acest vis urât? Eu am aflat deja pentru că nu m-am putut abține și am citit cartea pe nerăsuflate, am aflat tot ce crede el despre femeile din viața lui, dar și ce probleme are…

„Eram pe vasul Eva când începuse furtuna și nu-mi doream decât să se oprească pentru că valurile erau din ce în ce mai mari. Eram pe mare și toți oamenii se agitau în jurul meu, eram incoerent și îmi doream să nu fi băut și ultimul pahar de coniac. Sunt diferit, mă și simt foarte diferit. Pot spune că nu sunt eu. Se întâmplă în anul 1990. Am un bilet de călătorie în mână dar care nu este al meu. Toți sunt îmbrăcați neobișnuit dar uzi din cauza valurilor, iar eu alunecam. Nuuuu! Nuuu!!
-Trezește-te Adam!! Eram atras de vocea caldă a unei femei și mă țineam încă de balustrada vasului. Trezește-te! Și încă o dată i-am auzit glasul, eram încântat dar nu înțelegeam de ce nu ma pot opri din scufundare!
Deschid ochii și îi întâlnesc pe-ai ei, fata din tramvai pe care o seduceam cu privirea acum o săptămână. Olga era îmbrăcată cu rochiță verde de vară, imprimeul cu floricelele roșii îmi aducea aminte de ziua de Crăciun când împodobeam bradul. Nu știu de ce, dar era mult mai frumoasă decât în prima dimineață când am salutat-o prima oară. După câteva secunde în care încercam să îmi încălzesc privirea în razele soarelui mi-am dat seama că doar visasem. Același coșmar, dar mereu mă trezeam exact înainte ca vasul să se scufunde. „

Și acum vă întreb din nou: cum să nu furi o carte care este scrisă atât de frumos? Cum să nu te îndrăgostești de autorul acestei povești?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Poemas del Alfalfa

escritos en el corazon

marcellocomitini

il disinganno prima dell'illusione

SOLEDALIA

Lecturas, viajes, impresiones... un lugar para reflejar los auténticos valores de la vida, el amor y la amistad

El Fisgón de Anaga Der Schnürffel von Anaga

Sostenibilidad, ecología y medio ambiente

Angela Dalmar

madre de las mariposas

ECOLED

Sans lumière, la vie devient juste une étoile.

Fantasía poética

Fanzine. Poesía.

Artsuflet

Sufletul este precum o carte ce așteaptă să fie citită.

%d blogeri au apreciat: