Noi FEMEILE mereu cumpărăm lucruri inutile…

Da, știu că citești asta și îmi dai dreptate, pentru că și eu îmi dau dreptate. Te-ai întrebat vreodată de ce suntem atât de obsedate de cumpărături?

Poate că și bărbații au aceeași problemă doar că ei cumpără lucruri mai puțin inutile, sunt economi și se gândesc de mii de ori înainte să cumpere un produs. Dar noi de ce cumpărăm atâtea chestii? Ce facem cu ele?

Citeam acum câteva zile pe un grup de Facebook franțuzesc unde femeile își spun acolo toate necazurile și vorbesc despre diete și despre educația copiilor, iar una dintre femei întreba care este activitatea casnică pe care o detestăm. Nu am dat nici un răspuns dar am citit ceea ce restul doamnelor răspundeau și am rămas șocată.

Mai mult de jumătate din cele care au răspuns spuneau că cel mai îngrozitor lucru pe care trebuie să îl facă este spălatul, aranjatul și călcatul hainelor. Cel mai amuzant comentariu mi s-a părut cel al unei domnișoare tinere care răspundea așa: „Ce ciudate suntem noi femeile, pe cât ne place să cumpărăm haine, pe atât de mult ne displace să le spălăm și să le rearanjăm în dulap.”

Și apoi revin la problema cumpărăturilor, lucru care mi se întâmplă și mie foarte des și nu vă judec dacă și voi pățiți la fel ca mine, cumpărăm haine, fetelor, ne plac mult hainele, le probăm de 100 de ori în magazin, dăm 100 de euro pe niște țoli, facem colecții de pantofi și  schimbăm zilnic gențile. Pentru ce toate astea, dacă la final, toate stau îngrămădite în dulap? Și hai că poate tu nu ești ca mine, poate tu îți aranjezi frumos toate hainele după ce le speli, la mine pot sta pe un scaun și 2 săptămâni timp în care le port din nou, le murdăresc și le pun iar la spălat.

laundry-1559231_1920.jpg

Haios nu? Și crede-mă că în momentul ăsta râd dar dacă mă uit în dulap plâng. Nu plâng neapărat pentru că este dezordine dar mai degrabă pentru că nu găsesc nimic cu ce să mă îmbrac. Și mereu stau în fața dulapului 30 de minute cel puțin ca să mă hotărăsc cu ce să mă îmbrac pentru că nu am haine.. Nu știu unde dispar. E ca și cum le cumpar și dulapul le mănâncă.. Sau mașina de spălat este de fapt o mașină a timpului care trimite toată garderoba mea în spațiu… Și ce e cel mai rău este că nu pot să renunț la nici un obiect din garderoba mea. Chiar și pantalonii mici care nu mi-au venit niciodată și pe care îi cumpărasem cu gândul că voi slăbi într-o zi, nici pe ăia nu pot să-i dau sau să-i arunc.

E normal? Oare toate suntem obsedate după haine? Oare eu sunt bolnavă?

Și chiar mă gândesc acum că aceste haine pe moment îmi fac viața mai frumoasă, le cumpăr și sunt fericită pentru că mi-am luat ceva nou dar acasă mai am încă 10 produse lafel care sunt noi. Și când vine momentul să le spălăm, trebuie după să mai pierdem timp să le uscăm și să le aranjăm în dulapuri. Atâta bătaie de cap cu niște haine care azi se poartă și mâine nu mai sunt în trend.

apparel-1850804_1920

Fetelor, ce este de făcut? Voi cum reacționați în perioada de shopping? Și dacă tot mi s-a părut un subiect interesant în grupul respectiv, vă întreb și eu pe voi ce anume detestați în treburile casnice?

La mine cred că ăsta este topul cu lucruri pe care detest să le fac în casă:

  1. să dau cu aspiratorul

  2. să spăl și să aranjez hainele în dulap

  3. să spăl vasele.

Aștept și topul vostru!!!! Mă puteți contacta și pe pagina de facebook!

Până pe data viitoare vă las cu un video amuzant despre haine… și despre aranjatul lor în dulap:

Un gând despre „Noi FEMEILE mereu cumpărăm lucruri inutile…

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

DoileFoie

Spécialités foie gras de qualité du Périgord

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

%d blogeri au apreciat: