Cand pisica nu-i acasa, soarecii joaca pe masa!!

Parcă îmi și imaginez o știre din ziar unde un bărbat însurat își părăsește familia pentru o puștoică pe care a cunoscut-o pe facebook. Și chiar mă gândesc la motivele lui, DAR și la motivele fetei.

Tot ce vreau să spun este că noi, femeile, nu suntem decât niște victime, asta doar până în clipa în care acceptăm să mergem mai departe.

Nu înțelegi ce spun? Ok ! Trebuie mai întâi să îți povestesc!

Un bărbat însurat care are doi copii, te bagă în lista de prieteni, iar tu cum ești o indrăgitoare de prieteni, cunoștințe și relații, îi accepți prietenia. Omul are poze pe internet cu familia sa , cu cei doi copii și mesaje de “La multi ani!” de la fiul său mai mare. Și spui : ”Ce familie perfectă!”. Și vine momentul în care începe să te bage în seamă, să te întrebe cum te numești, de unde ești și alte detalii din viața ta. Răspunzi pentru că ești prietenoasă, îți place să vorbești cu toți oamenii și să exprimi păreri diferite despre anumite situații etc.

Dar după câteva zile, bărbatul devine mai insistent, începe să te întrebe și mai multe chestii și dacă nu îi răspunzi, să îți trimită și mai multe mesaje până când îi răspunzi. Asta se numește insistență. Nu mi-a plăcut niciodată insistența negativă la un om.

Și mi-am spus: “ia uite măi, eu încerc să fiu prietenoasă, sociabilă și cu bun simț și acest domniț nu mă lasă deloc în pace.”

Și acum vă spun și ce i-am zis: i-am spus că am un prieten, că trăiesc în Franța, că sunt la facultate și că el este cam de vârsta tatălui meu. Mai multe indicii ce puteam să  îi  mai dau? Adică toate sunt exemplul viu că eu nu vreau să am altă relație cu acest individ, decât una așa cum o am cu aprope jumătate din popoulația mea de pe facebook.

Și acum întrebarea mea este: femeile care primesc mesaje “d-astea” sunt spărgătoare de case sau victime? Femeile care merg mai departe cu discuția vor ajunge oare să îl cunoască pe individ mai bine sau vor rămâne doar la o relație de prietenie?

Mă consider un om bine educat care vorbește frumos cu toate persoanele pe care le cunoaște dar care își dorește să aibe o limită. Am greșit cu ceva eu pentru că am oprit această posibilă ”mascaradă”? Sunt o “REA” pentru că nu am dat curs? Și ce s-ar fi întâmplat? Puștoaica care desparte o familie “frumoasă” sau fata care trage un semnal de alarmă?

Voi cum ați proceda în situația de mai sus? Ce ați face cu domnul insistent astfel încat acesta să nu creadă că sunteți o persoană needucată, dar nici să își facă speranțe că poate într-o zi veți ieși la un suc?

Aștept mesajele voastre, chiar și în privat cât mai urgent posibil!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează un site web sau un blog la WordPress.com

SUS ↑

Ziarul românilor din Andalucía

Frați de grai, frați de trai

cireșe amare

As vrea sa numesc acest blog, ca fiind un loc de intalnire al curioaselor, al femeilor care vor sa descopere lucruri noi in fiecare zi. Iar eu voi incerca sa parcurg diferite domenii cu cele mai noi curiozitati. Viata frumoasa e un mix de lucruri marunte!

florian1976.org

bookworm...

jamadariagalt

En pocas palabras, aquí debería escribir de que trata mi blg

A ti por venir

Un lugar donde escribir lo que me apetezca

El quinto Ignacio

Escribir para escapar. Escribir para soportar la realidad.

Dale alegría

Escribir como ejercicio para narrar la contemplación e inspiración

%d blogeri au apreciat: